Lányok, milyen véleményen vagytok az alacsony fiúkkal kapcsolatban?
Észrevett már pár lány, de mind azt mondták, hogy túl alacsony vagyok.. Környezetemben átlagosan fél fejjel vagyok kisebb minden fiúnál, szinte csak 180 fölöttieket látok, még az osztályomban is.
Én vagyok ennyire alacsony, vagy a körülöttem lévők ennyire magasak?
Én csak 170 cm vagyok.
16/F
170 centis a barátom, már 1,5 éve együtt vagyunk. Igaz, én csak 152 centi vagyok. :) A magasság nem igazán számít, na jó, azért legyen nálam magasabb. De az meg nem nehéz. :D
17/l
A magasságod átlagos. Számomra az a lényeg,hogy nálam magasabb legyen :)
Egyébként még simán nőhetsz akár 20 centit is :)
Én csak 165 cm vagyok (lány), így nálam nem lenne gond, de úgy vettem észre, a mostani tizenéves fiatal generáció már sokkal magasabbak nálam, alig látok 170 alatti lányokat. Szerintem a lányok többsége nem szereti, ha ő a magasabb, pláne ha még a magassarkút is hozzáveszem. Szerintem még biztosan fogsz nőni pár centit 19-20 éves korodig, de 2 méteres tuti nem leszel.
Ha amúgy jól nézel ki (arc, alkat), akkor nem lesz gond a csajozással. Amit tudnék javasolni, ne hízz el, mert a kövérség még jobban összenyom, még alacsonyabbnak nézel ki. De túl sovány, cingár sem jó, mert akkor meg 20 évesen is 13-nak nézel ki. Szóval izmos, sportos, de ne vidd túlzásba.
Azért azt még hozzátenném, hogy a társkereső hirdetésekben szinte csak alacsony (175 cm alatti) és kövér ("mackós") pasasok hirdetését látom. Szóval azért talán nehezebb, mintha magas lennél.
Billie Joe Armstrong is 170 cm :D
Szerintem a magasság nem számít annyira, engem nem zavarna, de 161 cm vagyok, nem nehéz nálam magasabbnak lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!