Szerintetek lehetséges, hogy egy szülő ne tudjon róla, hogy a gyermeke dohányzik?
Nekem sokáig nem tudták, 1 év után vallottam be kb, hogy rágyújtottam. Akkor nagyon kikaptam, de én is elképzelhetetlennek tartottam, hogy eddig nem tudtak róla, ezért is mondtam el :D De ezek szerint mégis.
Azóta néha megjegyzik, hogy cigiszagom van, én meg a vállamat vonogatom, hogy néha szoktam. Rendszeresen dohányzok egyébként, úgy állok, hogy ne jöjjön rám a füst, rágózok, kezetmosok.
Én 2 hónapig tudtam titkolni. A lebukás sem miattam volt, hanem mert beköpött egy k öcsög ismerősöm.
Akkor megmondtam, hogy leszokom. Ez volt másfél éve. Azóta úgy tudják, hogy már nem. Rágó, kézmosás, fogmosás. Ruháimat nemigen szagolgatják, ahogy a kezemet sem. És nem érződik nagyon. Ha meg igen, akkor simán ráfoghatom bárkire, szinte nincs is olyan ismerősöm, aki nem cigizik. Mindenki, mindenhol cigizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!