A lányom miért szeretni a meleg párokat?
Egyszer beültem a gépéhez, és egy oldalt találtam... több sorozatból férfiakat "shippel" (nem tudom hogy jól alkalmaztam-e a szót, de valami olyasmit jelent, hogy a szemében egy párt alkotnak...)
Olvas történeteket, néz képeket róluk, videókat is, meg ilyesmik... és némelyikben kicsit erősen ábrázolják a homoszexuális kapcsolatot...(csókolózás, ágyjelenet)
Miért vonzódik ezekhez? Kellene aggódnom??
A lányom 16 éves
Nem szereti véletlenül az animéket/mangákat?
Ott van fiú+fiú párosítású műfaj, enyhe romantikától a rendes szexig mindenféle van, nagyon sokan szeretik. Nem lesz tőle semmi baja, ne aggódj.
Én ugy tudom, nagyon sok nö szereti a meleg-férfi témájú explicit filmeket, mangákat (írd be a gogli képkeresöbe, hogy yaoi).
Szerintem nem is igazán kérdés, hogy miért: ezeken sokszor nagyon is szexy fiúkat/férfiakat ábrázolnak, ráadásul egyszerre kettöt:) (A heteró anyagokon kevésbé). Ismert, hogy a heteró fiúk is szeretik a "leszbi" témájú képeket. Én nem, és úgy látszik nem is vagyok túlságosan heteró:-)
A lányod viszont az, és érdekli a szex:)
nagyon sok szubkultúra foglalkozik ilyenekkel,egyébként shippelni nem csak azonos neműeket lehet (én már csak tudom:D)
-anime/manga:yaoi amv-k,deviantartos képek,yaoi mangák/animék
-kedvenc könyvvel is lehet shippelni,rengeteg fanfictiont lehet találni róluk a neten,pl. merengő.hu , leggyakoribbak a slash Harry Potter/Draco Malfoy történetek,csomó kép is van fent a neten,videó a youtube-on.
-kedvenc együttest is lehet,leggyakoribb az One Direction,de rockbandákból is akad bőven,főleg történetek,de képek,videók,ugyanúgy megtalálhatóak.
-Meg ugye ott vannak a sorozatok is:D
Nem hiszem,hogy aggódni kellene,én a sorozatokon kívül (nem vagyok egy nagy sorozatrajongó) mindegyiket hobbiként művelem,pedig teljesen hetero vagyok,és nincs semmiféle ferde szexuális hajlamom.Egyszerűen csak a tinilányok szeretnek rajongani dolgokért,és szeretik a szereplőket összeshippelni.
szintén 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!