A lányom miért szeretni a meleg párokat?
Egyszer beültem a gépéhez, és egy oldalt találtam... több sorozatból férfiakat "shippel" (nem tudom hogy jól alkalmaztam-e a szót, de valami olyasmit jelent, hogy a szemében egy párt alkotnak...)
Olvas történeteket, néz képeket róluk, videókat is, meg ilyesmik... és némelyikben kicsit erősen ábrázolják a homoszexuális kapcsolatot...(csókolózás, ágyjelenet)
Miért vonzódik ezekhez? Kellene aggódnom??
A lányom 16 éves
Csak kíváncsi ne aggódj.
Viszont miért kutakodsz a gépén?
1.) nem kutakodtam, csak rátaláltam...
2.) De ő már nem kíváncsi, hanem hobby-ból űzi... ő is készít képeket, és folyamatosan ezzel foglalkozik... értem én, hogy kíváncsi, de már olyan mintha vonzódna ezekhez...tetszik neki
még így sincs semmi, amitől félnem kéne? (mert más lányok nem hiszem, hogy ezzel foglalkoznak...vagy mégis?)
Jajjj dehogynem foglalkoznak más lányok ezekkel. Ha tudnád mennyi lány/nő szereti az ilyesmit, nagyon meglepődnél. Sokkal nagyobb perverziói is vannak egyes embereknek, ez legyen a legkisebb gondod a lányoddal. Szerintem egyáltalán nem kell aggódnod emiatt, ne is említsd meg neki ha lehet. Én legalábbis a föld alá süllyednék ha anyám egyszer csak előjönne ezzel. Gondolom te se beszéled meg a lányoddal, hogy te meg mondjuk a kötözős szexet szereted. Vagy kinövi, vagy nem. Nem kell ezt túldramatizálni.
22/L
Ó, ha tudnád hány meg hány csajt foglalkoztat ugyanez a téma... :D A lányod esete egyáltalán nem egyedi.
"Miért vonzódik ezekhez?" Amiért - fordított esetben - a férfiak többsége a leszbikusokhoz.
"Kellene aggódnom?" Nem, de nem is értem magát a kérdést. Mármint, miért aggódnál? Ettől nem fog a saját neméhez vonzódni (ez amúgy sem nevelés kérdése). Ha teszem azt gyilkosságokról olvasgatna feltűnően sokat, még az sem jelentene semmit, de ott már - szerintem - lenne ok az aggodalomra, a lányod esetében viszont semmiképp.
Na, összegezve, semmi gond nincs a lányoddal. Elhiszem, hogy kínos lehetett ilyesmire rátalálni. A legjobb, amit tehetsz, hogy nem szólsz róla senkinek, a lányodnak meg pláne nem. Felejtsd el, kész, nem olyan nagy dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!