Azt hiszem a fiam meleg, mit tegyek, beszéljek vele?
Én nem beszélnék róla, ha heteró lenne se beszélnél vele arról miért szereti a lányokat.
Ő így született így kell elfogadni.
Első, ne merészelj a gyerekemre ilyet mondani!
Többieknek nagyon szépen köszönöm :)
Beszélj vele ha gondolod. De tény, ez senkinek se a hibája, attól még ugyanúgy a fiad.
19/F
" Hát ha neked így jó akkor nekem is. "
Mért 1-es te mit tennél ezzel a helyzettel? Kitagadnád a fiad? Tiltanád? Gyógykezelnéd?
Örülök, hogy így alakult a fiadnak, és annak is, hogy te is "jó" mentalitású vagy ilyen téren a kérdésed alapján. El kell fogadnod őt, mert az nagyon rossz, ha ki van közösítve az ember egy társaságból. Ezt a saját bőrömön tapasztaltam, de nem ilyen téren szerencsére.
A szüleimnek még nem mondtam el, hogy meleg vagyok, de az a helyzet, hogy nagyon nehezen menne a dolog, mert ugye elég tekintélyes családunk van, és ebből kifolyólag nem lehet egy "mocsk0s buzו" a családban :( A testvérem tudja, hogy meleg vagyok, és ő teljes mértékben elfogadja a dolgot, mondta, hogy őt nem zavarja. Ennek nagyon örülök :D De nem tudom, hogy mikor fogom tudni elmondani a szüleimnek. Lehet, hogy az lenne az egyszerűbb, ha a Mamámnak mondanám meg elsőnek :D
Már megint az lett a vége, hogy magamban beszélgetek egy fel nem tett kérdésre :) Kedves Anyuka:)! Ha gondolod, akkor írj nekem privátban, ha van bármi kérdésed :)
17F/meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!