Azt hiszem a fiam meleg, mit tegyek, beszéljek vele?
Szerintem beszélj vele és mond el ,hogy téged nem zavar, hogy meleg. Hidd el sokat fog jelenteni neki
19/F meleg
Nagyon örülök, hogy így alakult a fiad helyzete. Én sajnos nem merem elmondani nekik, mert apám olyan tekintélyes ember, akinek nem lehet "retkes buza" a fia. :/
Jó, hogy ilyen szülők is vannak.
17F
Kedves utolsó!
Az apád igazán sajnálhatja, hogy nem szeret feltétel nélkül! Tudja, hogy van egy fia, de azt nem, hogy sok tekintetben különleges!
Erről nem lehet lebeszélni egy embert. Régen elfogadták a melegeket, csak ugye az egyház miatt kezdtek el minket utálni. Az egyháznak most nincs semmi szerepe egy normális ember életében, de még mindig ott van a melegek iránti utálat.
Mi lenne, ha egy gyereknek nem mondaná azt senki, hogy utálja a melegeket. Tegyük ezt mondjuk 20 évig a születésétől. Majd egy kérdőívet kellene kitöltenie, és kiértékelni az eredményeket. Szerintem színtiszta elfogadás lenne a dologból. Össze lehetne vetni a társadalom tulajdonságát az egyénével.
17F/meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!