Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan viseled/viselnéd az...

Hogyan viseled/viselnéd az iskolát meleg fiatalként?

Figyelt kérdés
Tudja valaki? Tervezed elmondani valakinek? Ha elmondtad mennyire fogadják el az osztályban? Van aki piszkál?
2013. jún. 4. 20:43
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Én biszex vagyok, de azért válaszolok. A legjobbarátom tudja a sulimból, mások nem. Nem mondogatom, minek mondogassam? Ha valaki nylítan rákérdezne szemtől szemben akkor nem tagadnám le, de nem reklámozom.
2013. jún. 4. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

A suliba rólam 5 ember tudja konkrétan,hogy biszexuális lány vagyok.Az egyik csak azért jópofizott,mert azt mondtam neki h most olyat mondok,ami lehet h kicsit furcsa lesz,aztán ő egyébként úgyis gyöpös,szóval róla le is mondtam barátilag szépen,de nem emiatt.Aztán a többiek egész jól fogadták,csak vmiért hogy is mondjam...azt hiszik,hogy én ebből ki tudok nőni vagy én nem is tudom mit hisznek,de mindig csak pasikról kérdezgetnek..de ugye vannak időszakaim,amikor csak lányok vonzanak..:)és van,hogy csak fiúk.Egyszerre a kettő sosem volt még.

17/L

2013. jún. 4. 21:04
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

Bi lány vagyok. Senki nem tudja. Nem tervezem elmondani senkinek, de ha a legjobb barátnőm megtudná valahogy, az nem zavarna. Ő megértené szeritem. A közvetlen környezetmben is csak 3 ember tudja (tesóm, barátom, akivel 2 éve együtt vagyok és egy közeli barátnőm).

18/l

2013. jún. 4. 21:55
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Kedves hármas, miért akarod, hogy homoszexuálisok legyenek az eddigi válaszolók?
2013. jún. 4. 22:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok meleg és soha nem is voltam, gondoltam lányokra úgy hogy bsszus milyen gyönyörűek ,de nem úgy, inkább irigy voltam. Ha meleg lennék annyival lenne nehezebb a dolog, hogy együtt öltöznek a lányok ,szóval nehéz lenne nem nézni őket feltűnően.. szóval érted. Legalábbis én így képzelem el. Viszont nekem a fiúk se tetszenek meg annyira sokszor, egy fiú van akibe egy éve szerelmes vagyok ,de nagyon rossz.

15/L

2013. jún. 5. 23:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
2013. jún. 6. 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Biszexuális vagyok, a legjobb barátom, egy barátnőm és a rajztanárom tudják.

Ha kérdeznék, nem tagadnám, de nem reklámozom.

15L

2013. jún. 10. 01:27
 8/8 moonlightsentinel ***** válasza:
100%

Rólam mindenki tudja, tipikus sztori, elmondtam egy embernek, akinek nem kellett volna, és telekürtölte vele a fél sulit :D Elég vegyes volt a fogadtatás, jó is, rossz is, de így utólag nem bántam meg, hogy kibukott.

Alapból négyféleképpen fogadták az emberek:

1. Vannak olyanok, akik azóta elég hűvösen viselkednek, meg tartják a távolságot, mert attól tartanak, hogy egy óvatlan pillanatban megdugom őket xD Amúgy vicces, hogy általában ezek pont azok az emberek, akik külsőre sem nagy számok, és a személyiségük is elég szürke, szal nem igazán jönnének szóba nálam, nem lenne mitől félniük :D De ha tartani akarják a távolságot, hát tartsák, én nem bánom.

2. Vannak a beszólogatósok, ez a tipikus „menő srácok holdudvara”, az a típus, aki nem menő, de nagyon szeretne az lenni (az igazi „menő” srácok leszarták, amikor megtudták). Ők voltak egy ideig olyanok, hogy azzal akartak bevágódni, hogy szívatják a „suli köcsögét”. De igazából hamar megtanulták, hogy amíg hülyülnek, én is csak hülyülök, de ha harapnak visszaharapok :P Aztán a legtöbbel már sikerült visszafogni ezt annyira, hogy csak ilyen ugratás, hülyülés szintjén menjen, ami meg nem zavar, már nem bántó módon csinálják.

3. Vannak, akik leszarták, nyilván sok embernek kellett egy kis idő, pár hét, hónap, de a legtöbben szerencsére ilyenek voltak. Amúgy fura, mert volt néhány helyzet, amikor pont azok a heteró srácok álltak a legjobban ki mellettem, akiktől a leginkább tartottam, hogy mi lesz, ha kiderül :D

4. Meg van 2 meleg srác, akikről csak én tudom a suliban, és ennek hatására mondták el nekem, hogy tudták, hogy én is meleg vagyok :D Az egyiknek elég sokat segítettem is a szüleivel kapcsolatban, ez jó érzés, hogy tudtam valakinek segíteni.

Amúgy az is sokat segített, hogy nekem azelőtt, hogy kiderült volna, elég sok haverom volt, olyan „népszerűbb” ember voltam a suliban. Nyilván ez megkopott, de a java megmaradt, de nem is baj, legalább kiderült, kik az értékes emberek, meg kikre lehet számítani, és kire nem. És néha bizony meglepő, hogy kik állnak ki melletted egy ilyen helyzetben :) Meg az is, hogy kik nem, pedig azt hitted volna :(

Amúgy meg nálunk nem is a diákokkal van a fő gond, azt tudom kezelni, hanem a tanárokkal :S Van pár, aki szívat, és az ellen nem tudok mit tenni. Az biztos, hogy kérvényezni fogom, hogy független bizottság előtt érettségizhessek, az igazgatóval meg jóban vagyok, szal nem hiszem, hogy ezzel gáz lesz :) Egy tanárral fajult el nagyon a dolog, mindig nyomott ilyen kétértelmű beszólásokat, megalázó helyzetekbe hozott, meg az osztályzásán is látszott... próbáltam vele többször normálisan beszélni, de mindig tagadott mindent, aztán apukám javaslatára előhúztam az adu ászt: megmondtam neki, hogy ha folytatja, ráhívom az EBH-t, és majd ők eldöntik, hogy tényleg diszkrimináció-e, vagy nem. És amúgy komolyan is gondoltam, szerintem látta is rajtam. Mondtam neki, hogy nyilván én sem akarok ok nélkül megbukni, ő meg nem akarja elveszteni az állását, úgyhogy tűzszünetet köthetnénk... azóta visszafogta magát.

Huhh bocsi ez kicsit hosszú lett, de ezt nem lehet tömören leírni, azért elég sok mindenen mentem át ezzel kapcsolatban jó dolgokon is meg rossz dolgokon is. De szerintem ha az embernek van egy normális problémamegoldó képessége, meg tudja kezelni valamennyire az embereket, akkor túlélhető a dolog, nem gáz. Pl. volt olyan hogy a barátommal ott taliztunk a suli előtt és együtt mentünk haza és másnap csomóan elkezdtek kérdezgetni mindenről, hogy mennyi ideje vagyunk együtt meg hogy működnek bizonyos dolgok ilyenkor 2 fiú között xD Nem bántóan de azért zavarba ejtő volt xD Aztán én voltam a sulis pletyka fő célpontja, de szerencsére minden csoda 3 napig tart :D De ennek örülök is valamennyire, hogy már nem egyszer volt, hogy heteró fiúk is kérdeztek csak úgy kíváncsiságból dolgokat (nem csak szexel kapcs.), ami tök jó, mert így megmutathatom nekik, hogy mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint bárki más :)

18/F

2013. jún. 30. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!