Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elkéreckedés anyuéktól? Na neee.

Elkéreckedés anyuéktól? Na neee.

Figyelt kérdés
2 hét múlva szeretnék elmenni egy buliba. Mivel még sosem voltam szórakozni, ezért nem tudom, hogy hogyan kérdezzem meg anyuéktól. 16 éves vagyok és anya azt mondta, hogy majd ennyi idősen már mehetek. Hogy kérjem meg őket, hogy engedjenek el? Köszönöm a válaszokat :)
2009. nov. 13. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Figyi anyu, lenne egy buli ahova hívtak az osztálytársak , a barátnőim is ott lesznek...Szerintem bátran állj elő, 2 hét alatt engedhet is aszigorból, semmiképp se halogassd az utolsó napra mondván anyu holnap jövök csá! :) ha az én lányom lennél, szeretném megismerni a barátaidat, hogy tudjam rendes gyerekek, nem csinálnak semmi OLYAT!Pasi témát ne hozz elő, tuti pipalennék, 16 voltam mikor elvesztettem a szüzességem...ajj....Mivel az első bulid, megkérheted anyud, hogy hívjon fel ha aggódik. Ugyis fog aggódni! Jó szórakozást és ne keverd az alkoholt!!!!
2009. nov. 13. 21:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia!Már most kezd el puhítani,mondd el,hogy lesz egy buli,ahová el szeretné menni,mond el,hogy kikkel(inkább a lányokat sorold fel),mettől meddig(ha először mész,ne vitázz,ha nem sokáig engednek el,legközelebb biztos tovább engednek majd).Telefont vigyél és ne csodálkozz ha aggódnak majd,de valahol el kell kezdeni.Fő a bizalom,de arra rá kell szolgálni.Jó bulizást!
2009. nov. 13. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Én a te korodban, ha nagyon akartam valamit kitakarítottam a lakást /egyébként is segítettem, de akkor extrán/, főztem meg ilyenek. Végül jó hangulatban elcsíptem anyut és akkor kérdeztem meg. Egy feltétel volt: ő jön értem egy megbeszélt időpontban. Ez a szülőt is megnyugtatja:-)

Sok sikert!!!!

2009. nov. 13. 21:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :) Holnap el is kezdem puhítani :P
2009. nov. 13. 22:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Nah,mi volt?első vagyok.)
2009. nov. 14. 09:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Majd este szeretném megkérdezni, mikor mamám már nincs itthon. Előtte nem akarom mondani, mert anyuékat úgyis csak lebeszélné róla :S Este ha megkérdeztem leírom, hogy mi volt :D
2009. nov. 14. 12:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Na megkérdeztem, mert mama pont nem volt itt. :P Beleegyetek, azt mondták, hogy minnél töben menjünk, mert sötétben már bármi előfordulhat. A részleteket meg majd a buli előtti napokban megbeszéljük :) Köszönöm, mindenkinek a válaszokat :)
2009. nov. 14. 13:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!