Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mivel foglalnátok...

Kamaszok! Mivel foglalnátok el magatokat egy 30 órás úton?

Figyelt kérdés
Kedden megyek sulis csoporttal külföldre, és kb. 30 órát utazunk busszal. Beszélgetni elvileg tudok, ha találok valakit, aki jó fej, de nyilván nem beszélem végig az egész utat, már csak azért sem, mert torokbajaim vannak. Mivel tudnám magam elfoglalni / ti mit csinálnátok azalatt az idő alatt, amikor épp nem beszéltek vagy alszotok? (okostelefonom, tabletem stb. nincs, amin legalább bírnék szórakozni a "haszontalan" cuccokkal).
2013. okt. 27. 18:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

30 óra? Az szép. Ne számíts semmi jóra :D

Mi 22 órát utaztunk egyszer, mindent beleszámolva. (Szegedről indultunk és München agglomerációjában lévő kisváros volt a cél, tehát onnantól kezdve, hogy felszálltunk Szegeden a pesti gyorsa addig, amíg leszálltunk az S-bahn-ról a kisvárosban.)

A 8., 10. óra után már kb semmi nem kötött le. Pedig vittünk mindent. Hármunknak volt összesen vagy 12 könyve :D, filmet meg vetítettek a buszon néha. Visszafelé volt a legviccesebb, egy cseh busztársaság buszával jöttünk, főleg cseh- és lengyel utasokkal. Odafelé még több volt a magyar, ezért ki tudtuk sírni, hogy angol hanggal és cseh felirattal nézzük a filmet, hogy nagyjából mindenki értse. Node visszafelé megfordult a helyzet, alig voltak magyarok a buszon, csak csehek és lengyelek. Mondanom sem kell, hogy nem nagyon élveztük a filmeket cseh hanggal és lengyel felirattal :D:D:D:D

Ami segíthet, ha viszel váltóruhát a buszra. Sokkal kényelmesebb melegítőben fetrengeni, mint normál nadrágban, mindig nyomni fog valahol, főleg ha hordasz övet is. Az gyilkos :D Ráadásul ha valami úthiba miatt pont az öledbe borul valami jó ketchupos kaja, vagy leiszod magad, csak a melegítőd lesz gányos, nem az "utcai" ruhád.

Előző válaszolók leírtak mindent. Vigyél tanulnivalót is, az is jó ötlet.

Fájdalomcsillapító legyen nálad, mert elég szar dolog fejfájással végigülni több tíz órát akár.

2013. okt. 28. 11:19
 12/15 anonim válasza:

Mi pár hete a sulis csoportal buszon 34 órát utaztunk :) Egy lány ült mellettem,akivel sajnos kevés közös téma volt. Vigyél zenét mindenképp ,és vagy bedugós fülhalgatót vagy füldugót :) Nálunk hajnalig ment az a béna fil,addig csak olyan 10 perceket tudtam aludni,azt is azért mert fülbedugós fülhalgatóm volt. Most mindenképpen vinnék szemtakaró valamit. Mi 3 óránként álltunk meg pisilni,enni,ott mindig szálj ki,hidd el addig jó lesz sétálgatni és enni. Ha nincs hosszú lábad belül (ablak mellett) aludj,akkor nem kell felállnod az éjszaka közepén,mert a melletedülőnek pisilni kell. :/ Ha hosszú lábad van a fojosófele a legkényelmesebb az út,ott ki tudod nyújtani a lábad. Az utazás nagyon kimerítő, én végig aludtam ,vagy ettem,és így teljesen jól elment az idő,nagyobb kényalmatlenségek nélkül :)

Jó utat!

2013. okt. 28. 13:16
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a tippeket! :) Könyvet fogok vinni, aztán letesztelem, hogy van-e képességem arra, hogy fejfájás nélkül olvassak. Zene mindenképpen lesz nálam, illetve fényképezőgép. Aztán hátha akad valaki, akivel lehet beszélgetni.

Köszi a felszerelésre vonatkozó tanácsokat is. Egyszer voltam 15 órás úton, csak ott ugye nem kellett átöltözni, aludni, ilyesmi. Azt mondták, hogy mindenképp kényelmes cuccban legyünk. :D

2013. okt. 28. 20:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Én maszturbálnék egy jót a két beszélgetés között!
2013. okt. 30. 01:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Csak kíváncsiságból, hova mentek?

Mikor mi mentünk Londonba /18 óra volt busszal/ akkor én a felét végig aludtam... meg vittem zenét. Egyébként ilyenkor szoktak ilyen filmeket vinni és lejátszák a buszon.

2013. okt. 30. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!