Kamaszok! Mivel foglalnátok el magatokat egy 30 órás úton?
Én is vinnék pár könyvet, és zenét is.
Ha van valami olyan hobbis, amit lehet csinálni így egy helyben is, akkor felhasználhatnád az időt arra is (film kritika írás, vers írás, vagy bármi.) Ezenkívül tudom, hogy szünet van meg minden, de ha van tanulnivalód, akkor megtanulhatnád az úton, és akkor legalább értékes időt spórolnál vele az otthoni szabadidődből. Ha szereted a divatmagazinokat, akkor vihetsz párat, tuti találsz egy-két lányt, akivel átnézheted őket:)
Könyv, zene és valami béna magazin. Máris van egy téma és röhögve lapozgathatjátok végig.
Ha van valami hobbid azt is magaddal viheted, rubikkocka ilyenek, vagy helyet kaphat egy kockás füzet is a hátizsákodban amőbázni vagy firkálni valamit ilyen hosszú út alatt akár rajzolni is megtanulhatsz :D.
Én eddig csak egyszer utaztam ilyen hosszú ideig, úgyhogy akkor nem voltam túl felkészült, de most már mindenképpen vinnék:
zenét
könyvet
magazint
filmet (csak ha van olyan eszközöm persze)
rágót (lehet, hogy furán hangzik, de ha van valami a számban, amit rághatok, sokkal kevésbé unatkozom :))
rejtvényújság
nézelődj
gondolkodj
ja és vigyél pokrócot meg párnát, éjjel jól jön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!