Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mit szerettek és...

Kamaszok, mit szerettek és mit utáltok a településben, ahol laktok?

Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 16:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindent utálok a városunkban. -.- :D
2013. okt. 27. 16:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogy kevés a szórakozási lehetőség, valamint kevés a pad. Ez nem vicc, főtéren van csomó pad, amúgy meg szinte sehol, csak buszmegállókban. Ja és,hogy anyámnak túl sok barátnője van akikkel állandóan összefutok ha megyek valahova...

Kisváros 16L

2013. okt. 27. 17:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én egyáltalán nem szeretem ezt a várost. Ennyi idiótát egy helyre összezárva szerintem képtelenség máshol találni. De komolyan, itt rengeteg a bunkó, flegma, beképzelt. Ezt akárkinek mondtam el, mindenki egyetértett velem, még a szüleim is.

Nem mondom, hogy én a kedvesség, jóság mintapéldánya vagyok, de szerintem ez a város hozza ki belőlem a rosszat.

A szórakozási lehetőség kevés (bár több, mint a környéken), vásárlási lehetőség annyira nulla, hogy az innen 1 órára lévő nagyobb városokba szoktunk járni. Este 9 után totál kihal minden, kivéve pénteken és szombaton.

Kaját rendelni este 11 után esélytelen. Nagyobb boltok mind zárva vannak 10 után, csak 1-2 kis non stop dolgozik.

Ami előny szerintem, hogy az iskolákat tekintve elég nagy a választék. (gimi (általános, humán tagozatos, kéttannyelvű), egészségügyi, közgazdasági, kereskedelmi, sport, rajz, matek), így szinte mindenki talál kedvérevalót, és nem kell buszozni. Sportolásra is van elég lehetőség, bár ezt tekintve van 1-2 dolog, amit hiányolok, valamint csak 2 hely van, ahol lehetne futni, a mi házunktól mindkettő 4-4,5 km-re.

Különben szerintem egészen szép, szerethető kisváros lenne ez, ha jobban gondoznák. Több szemetest kellene kihelyezni, és takarítani, ügyelni a rendezettségre, tisztaságra. Az tetszik, hogy rengeteg fa van a városban, az út mentén egymást érik, a központban szinte teljesen össze vannak érve felül. :)

De ez számomra nem egyenlíti ki a sok rosszat.

2013. okt. 27. 17:18
 4/11 anonim ***** válasza:

Szeretem a fekvését, gyönyörű kis település.

Amit utálok azok a pletykás emberek. De ez minden helyen probléma..:)

2013. okt. 27. 17:48
 5/11 anonim válasza:
Siófok...nyáron álom,viszont télen úgy érzed magad,mintha teljesen máshol lennél:)
2013. okt. 27. 18:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Amit szeretek benne, hogy minden közel van, és jó a közlekedés. Budapest, VII. kerület, Blaha közelében.
2013. okt. 27. 18:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Húh. Összességében nem szeretem a várost. Nincs már semmi, ami ide kötne. Utálom az itteni embereket. Beképzelt, flegma, bunkó gyerekek, felnőttek egyaránt. Akárhova megyek, mindig találkozok valaki ismerőssel, mert mindenki ismer mindenkit. Kisváros. Elfogok húzni innen a fenébe, amint lehet és vissza sem jövök. Viszont a közbiztonság, programok és a város 'kinézete' nagyon jó. Szóval abból a szempontból le a kalappal a vezetőség előtt. Viszont nekem jobban számít az, hogy miután láttak az utcán, hányan fognak arról pletykálni, hogy kivel találkoztam.
2013. okt. 27. 19:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Azon kívül, hogy Magyarországon található, mindent szeretek Budapestben. A Duna partjait, a Margitszigetet, a hídakat, a régi, romos házakat, a beton dzsungeleket, a panelrengetegeket, a gyönyőrű épületeket, a Gellért hegyet, a Váci utcát, amiről meg nem mondaná senki, hogy egy "lepukkant" ország, lepukkant városának egy utcája.

Valamilyen szinten még a 7-8. kerület gettós utcáit is szeretem, csak az ott lakókkal van bajom, ők rántanak vissza a "magyar valóságba".

Budapest egy gyönyörű város, leírhatatlan érzés látni az éjszakai város látképén a Gellérthegyről...

Rossz érzés tudni, hogy egy szebb jövő érdekében egyszer itt hagyom ezt a várost, az biztos, hogy életem végéig kísérteni fog.

Mindörökké Budapest! :)

2013. okt. 27. 20:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Csemő :) Imádom, gyönyörű hely. Annyi a bajom, hogy nagyon kevés busz megy be Ceglédre és Csemő központjába. Kicsit kintebb lakok kp-tól kb 5 km-re és van napi 4-5 busz befele. Meg a Határ Büfé idegel ki rettenetesen, nagyon hangosan nyomatják szombat este a zenét. Hát a szórakozóhelyek picit trógerek de szerintem ilyen szép helyen kielégítő szórakozás a kiülünk egy sörrel és egy jointtal-féle esti program. Van egy ovi és egy általános suli. Középiskolások Ceglédre járnak be vagy Kecskemétre, Nagykőrösre , Szolnokra. Sportlehetőség... Vannak teniszpályák a vett úton a kőrösi út felé, a központban meg lehet focizni asszem szerdánként. Falunap, ilyesmi ünnepek nagyon jók, nagyon szeretem ezt a helyet.
2013. okt. 27. 21:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Pécs. Alapjába véve szeretem ezt a várost,mert ahol én lakom minden a számban van konkrétan. Lemegyek,és ott az Árkád,ami amióta megnyitott,azóta a szívem csücske.

Amúgy szép város, a Széchenyi teret szeretem nagyon,a Havi-hegyet,és az egész várost.

Sportlehetőségek: Van teniszpálya,korcsolyapálya,focipálya,és minden egyéb. Sok a sportlehetőség,rengeteg egyesület van.

Szórakozás: Nagyon jó kis helyek vannak. Zacc,Ziccer,Jobb,mint otthon,Csinos,Sufni,és az elmaradhatatlan Csalogány presszó,ami a legjobb mindegyik közül:)

Szeretem ezt a várost,mert kisebb,mint Budapest,mégsem ismeri minden ember a másikat.

Hátránya talán egy van,hogy kicsit rossz a közbiztonság,de már ezt is elkezdték orvosolni!

Jó kis hely ez a Pécs:)

2013. okt. 28. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!