Kamaszok, veletek hogy viselkednek a szüleitek, ha betegek vagytok?
Az enyémek kombinálnak: anorexiás vagy, bezáratunk a zárt osztályra, nem akarsz suliba menni.
Régen, mikor még nem gimibe jártam ápolni is szoktak; most meg nem elég a betegség ilyenekkel is bosszantanak.
Csak ritkán vagyok beteg, de akkor annyira, hogy szinte semmire nem emlékszem.
Összerakják nekem a 3x3m-es ágyat, belefektetnek, bekapcsolnak valaki zenecsatornát, mellémrakják a telefont, vizet, kekszet, óránként hívnak, hogy mérjem a lázam. Nem csapnak nagy felhajtást, nem viselkednek úgy, mintha rákos beteg lennék.
Már náthánál is kicsit kedvesebbek,de amikor lázas vagyok,akkor én vagyok egy hétig az I.S.T.E.N!
Ilyenkor egy raklap csoki,gumicukor,chips összejön,mert még a rokonokat is elhívják,hogy szegény én beteg vagyok,és ők meg hozzák a finomságokat:D
Ha náthás vagyok, például csak fáj a torkom, adnak torok fájdalom csillapítót.
De volt olyan, hogy 2 hétig 39-41 C°-s lázzal nyomtam az ágyat. Akkor hoztak nekem kekszet, vizes borogatás, párizsi, ha hányingerem is van, keksz, és 2 óránként szólnak, hogy nézzem meg, hogy milyen magas lázam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!