Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, veletek hogy viselke...

Kamaszok, veletek hogy viselkednek a szüleitek, ha betegek vagytok?

Figyelt kérdés

Az enyémek kombinálnak: anorexiás vagy, bezáratunk a zárt osztályra, nem akarsz suliba menni.

Régen, mikor még nem gimibe jártam ápolni is szoktak; most meg nem elég a betegség ilyenekkel is bosszantanak.

2013. okt. 27. 13:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Anyàm: ne krahàcsoljàl màr, b*szd meg!.....Ez komoly:(
2013. okt. 27. 18:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Csak ritkán vagyok beteg, de akkor annyira, hogy szinte semmire nem emlékszem.

Összerakják nekem a 3x3m-es ágyat, belefektetnek, bekapcsolnak valaki zenecsatornát, mellémrakják a telefont, vizet, kekszet, óránként hívnak, hogy mérjem a lázam. Nem csapnak nagy felhajtást, nem viselkednek úgy, mintha rákos beteg lennék.

2013. okt. 27. 20:24
 13/16 anonim ***** válasza:

Már náthánál is kicsit kedvesebbek,de amikor lázas vagyok,akkor én vagyok egy hétig az I.S.T.E.N!

Ilyenkor egy raklap csoki,gumicukor,chips összejön,mert még a rokonokat is elhívják,hogy szegény én beteg vagyok,és ők meg hozzák a finomságokat:D

2013. okt. 28. 07:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha náthás vagyok, például csak fáj a torkom, adnak torok fájdalom csillapítót.

De volt olyan, hogy 2 hétig 39-41 C°-s lázzal nyomtam az ágyat. Akkor hoztak nekem kekszet, vizes borogatás, párizsi, ha hányingerem is van, keksz, és 2 óránként szólnak, hogy nézzem meg, hogy milyen magas lázam van.

2013. okt. 28. 17:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Amikor ezt a kerdest kiirtam meg nem tudtam, hogy ezutan pokol jon. Ugyanis apa meg is utott, a telefonomat osszetorte, mert en miert vagyok meg egy het utan is lazas? Persze, orvoshoz nem kell menni szerinte, mert csak eljatszom. Elhordott egy utcaszeli r*b*ncnak! Nagyon gyenge az immunrendszerem, szerencsere mar kicsit megerosodtem azota, de nagyon bant, hogy igy viselkedtek velem.
2014. febr. 20. 20:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajnáljuk kedves kérdező, de mi nem tudunk ezzel mit csinálni, természetesen nem kellett volna megütnie, pláne azért mert beteg vagy.
2014. febr. 21. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!