Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon gáz, ha 16 évesen is...

Nagyon gáz, ha 16 évesen is még anyával járok orvoshoz?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, ha az számít valamit.
2013. okt. 27. 08:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%

18 éves múltam, és bizony előfordul, hogy eljön velem!

Háziorvoshoz évek óta egyedül járok, viszont szakrendelésre gyakran elkísér, ha ráér. Én örülök neki, mert elég messze van tőlünk a kórház, így ha anyu is jön, néha kocsival megyünk, de ha nem, akkor is legalább nem egyedül kell mennem.

Gáznak semmi esetre sem nevezném. Ha házi orvoshoz is anyukáddal mész, az kicsit furcsa, ennyi önállósodás azért kell már, de szakrendelésre szerintem nem gond, ha nem egyedül mész.

2013. okt. 27. 10:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálunk is hasonló a helyzet, mi kb 30 km-re vagyunk a dokitól (az okok ugyan azok, mint nálatok: költöztünk, de ez az orvos ismer, nem akart anya váltani). Velem be is szokott jönni, sőt, én egyedül még sosem voltam nála. Így belegondolva persze ciki, de én azért szeretem, ha ott van. (érdekes mondjuk, hogy amikor be volt gipszelve a kezem, nem járt velem be a sebészetre - mondjuk, ott csak átkötötték minden héten :D )
2013. okt. 27. 11:53
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én 17 éves leszek ebben az évben, és engem anyukám mindig is elkísért. Nem tudom miért, sokkal jobban szeretem ha itt van mellettem, pedig hozzánk eléggé közel van az orvos. Meg ő is szeret eljönni velem, sokkal megnyugtatóbb neki is. Főleg a mostani időszakban van rá szükségem, mivel úgy látszik hosszadalmas kezeléseken kell részt vennem.

Szerintem egyáltalán nem kínos!

2013. okt. 27. 13:20
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a váróteremben ki van írva, hogy 15 (!!) év alattiaknál a szülő/gyám jelenléte kötelező. Ha ezt nézzük, nem vagy sokkal idősebb, így azt mondanám, nem gáz.

Az oké, hogy elvisz, leül a váróterembe, és te egyedül mész be (így én is szoktam néha, bár legtöbbször csak eldobnak, én meg szólok, ha meg vagyok), de az, hogy be is megy...Az nekem kicsit sok. De ahogy jó nektek. Azért én nem reklámoznám :D

Szerencsére nálunk ezt a 15 év alatti baromságot csak idén találták ki, úgyhogy én már egy ideje járhatok be egyedül. (16 vagyok én is)

2013. okt. 27. 13:59
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem ciki. Inkább örülj, hogy van, aki elkísér az orvoshoz - sokan vannak, akik szívesen mennének bárhova az anyukájukkal, de nem tehetik meg!

Az viszont ciki lenne, ha be is kísérne a rendelőbe, kivéve a nőgyógyászati vizsgálatot, bár oda sem kötelező bemennie, de a szülőnek ennyi idős korban tudnia kell a vizsgálat eredményét.

2013. okt. 27. 14:03
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Velem mindig mindenhova eljön. Kivétel nélkül,mindenféle orvoshoz.

A nővéremet is mindig elkíséri pedig ő már 18 éves!

Nekem,és a nővéremnek sem ciki,meg anyunak sem,úgyhogy amíg nekünk nem ciki,addig nem érdekel,hogy mások mit gondolnak.

2013. okt. 28. 07:47
 17/18 anonim ***** válasza:
47%
gáznak nem gáz,de lehetnél önállóbb 16 évesen.
2013. okt. 28. 13:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Engem is elkísérnek az orvosokhoz.Sőt még be is jönnek(mamám,apum vagy anyum,attól függ,hogy ki kísér el)a rendelőbe.Ez nem azért van,mert nem lennék önálló,hanem egyszerűen annyira szédülök,rosszul vagyok,hogy féltenek nehogy elájuljak.:)
2013. nov. 17. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!