Adjak neki esélyt, vagy megint én fogok sérülni?
Ált. Iskolában volt egy osztálytársam,aki a mai napig "népszerű srác".sokat piszkált ő és a haverjai,mert duci voltam.Próbáltam lefogyni és 8.-ra valamennyit sikerült is leadnom,de mással is piszkáltak.Szó szerint mindennel.Depressziós voltam és rengeteget sírtam.
Különböző gimikbe mentünk,mostanáig nem is beszéltem vele.De a nyáron többször találkoztunk és sokat beszélgettünk.
Megint kezdek érezni iránta valamit,de nem kéne.Nagyon helyes,legszívesebben egész nap csak nézném...Szeretné,ha elmennénk moziba,már hetek óta ezt hallgatom tőle.
De nem akarom újra átélni azt,amit 2 éve.
Viszont nagyon nyomul és ő lenne az első ilyen személy nekem,szoeretnék is vele lenni,de félek is.
16L

Ha Ő veszi a jegyet,és jó a film akkor minden további nélkül menj el a moziba.:)
De a szex az komoly dolog...! Ne add oda könnyen magad,még akkor se ha olyan szép a srác,mint egy csülök!:)
Iszonyú sokan élnek ezen a földön,és köztük vannak többen is akik helyesek...
De az is meglehet valóban,hogy megváltozott.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!