Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Adjak neki esélyt, vagy...

Adjak neki esélyt, vagy megint én fogok sérülni?

Figyelt kérdés

Ált. Iskolában volt egy osztálytársam,aki a mai napig "népszerű srác".sokat piszkált ő és a haverjai,mert duci voltam.Próbáltam lefogyni és 8.-ra valamennyit sikerült is leadnom,de mással is piszkáltak.Szó szerint mindennel.Depressziós voltam és rengeteget sírtam.

Különböző gimikbe mentünk,mostanáig nem is beszéltem vele.De a nyáron többször találkoztunk és sokat beszélgettünk.

Megint kezdek érezni iránta valamit,de nem kéne.Nagyon helyes,legszívesebben egész nap csak nézném...Szeretné,ha elmennénk moziba,már hetek óta ezt hallgatom tőle.

De nem akarom újra átélni azt,amit 2 éve.

Viszont nagyon nyomul és ő lenne az első ilyen személy nekem,szoeretnék is vele lenni,de félek is.

16L

2013. okt. 24. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
:) szerintem egy mozit megér. akkor meg látod majd hogyan viszonyul hozzád. nem fontos azonnal ágyba bújni..)
2013. okt. 24. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Menj el vele moziba,de úgy,mintha barátok lennétek. Veszíteni valód nincs. Lehet,hogy megváltozott.
2013. okt. 24. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, menj vele a moziba, de ne add ki magad túlzottan, várd ki hogyan fog viselkedni. Ha jól sikerül a randi, akkor legközelebb már komolyabban is beszélgethettek, ha nem, akkor legalább adtál egy esélyt magatoknak! Sok sikert!
2013. okt. 24. 20:12
 4/5 anonim ***** válasza:
32%

Ha Ő veszi a jegyet,és jó a film akkor minden további nélkül menj el a moziba.:)

De a szex az komoly dolog...! Ne add oda könnyen magad,még akkor se ha olyan szép a srác,mint egy csülök!:)

Iszonyú sokan élnek ezen a földön,és köztük vannak többen is akik helyesek...

De az is meglehet valóban,hogy megváltozott.

2013. okt. 24. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon óvatos lennék a helyedben. Talán azért szekált régen is, mert tetszettél neki és odáig jutott agyban, hogy ha szekál, akkor legalább feltűnik neked (mint oviban a hajhúzás, hát igen...). De azért légy résen, és semmiképp ne kapkodj, nehogy sérülj! Nem kell azonnal mindent engedni és mindenbe belemenni! Egy mozi belefér, beszélgessetek, ismerd meg jobban. Kérdezd a terveiről, próbáld megtudni, milyen ember lett belőle. Tinikorban gyorsan változnak a fiatalok, talán kicsit érettebb, normálisabb lett azóta. De tartsd mindig szem előtt, hogy csak lassan és óvatosan, mert egy szép pofi még nem garancia arra, hogy holnapután nem leszel a béka feneke alatt, mert megbántott, megsértett, vagy kihasznált és elhagyott! Nem mondom, hogy örökké félj, csak hogy _lassan_ haladj!
2013. okt. 25. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!