Szerintetek miért kezdik mostanában olyan fiatalon a szexuális életet?
"Igen férjezett asszonyként, mert hogy nem lány anyaként az biztos."
Igen,de csak azért voltak férjezett asszonyok ennyi idősen,mert ez volt a szokás.Férjhez mennek az iskola befejeztével (sokan az első barátjukhoz,annak ellenére,hogy nem voltak szerelmesek),gyereket szültek,és dolgoztak.Előre meg volt írva az életük.Bár akkoriban is voltak "megesett lánykák",elég sokan,és a mamám is mesélt már történeteket egy-egy TSZ-es szüreti bálról.A kérdés az volt,hogy miért kezdik olyan korán a szexuális életüket manapság a fiatalok(erre válaszoltam,hogy régen is így volt már),nem az,hogy miként.Egyébként biztos vagyok benne,hogy érdekes vita születne arról is,hogy melyik volt a jobb kor,ilyen szempontból:)
Jó és ez most mire bizonyíték?
Ebből ugyan úgy nem lehet általánosítani. Mindig voltak ribik csak nem mindegy mennyi.
Ha nekem szólt a kérdés, hogy az ilyen mama milyen lehetett lánykorában, boldogan válaszolok : 18 évesen házasodott, és csak házasság után szexelt, mert fél t a terhességtől. Előtte voltak udvarlói, de velük nem mert szexelni.
Mellesleg szerintem, ahogy írtam, régen is ugyan ennyi r!b@nc volt, csak nem volt nekik reklámfelületük hozzá. (gondolok itt a facebookra). Meg akkor nem ez volt a sikk, ezért nem dicsekedtek vele, hanem szép csendben csinálták, maximum barátnőknek mesélték.
Elég furcsa helyzet, de azért régebben is így volt csak nem vállalták fel nyíltan. Ismerek egy nőt most 42 éves 13 évesen d.gott először.
Annyi a különbség akkor nem válalták fel most meg igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!