Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek miért kezdik...

Szerintetek miért kezdik mostanában olyan fiatalon a szexuális életet?

Figyelt kérdés
Mert mostanában sok kérdésnél látom, hogy az illető pl 15 éves, dolgozni még nem akar, mert hogy diákmunkához ő még kicsi, de ha szexről van szó, állítása szerint ez a kor pont ideális?

2013. okt. 24. 17:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
20%
Ja persze, mindig van egy akinek a nagyija is pont ilyen volt.
2013. okt. 26. 11:01
 22/28 anonim ***** válasza:
71%

"Igen férjezett asszonyként, mert hogy nem lány anyaként az biztos."

Igen,de csak azért voltak férjezett asszonyok ennyi idősen,mert ez volt a szokás.Férjhez mennek az iskola befejeztével (sokan az első barátjukhoz,annak ellenére,hogy nem voltak szerelmesek),gyereket szültek,és dolgoztak.Előre meg volt írva az életük.Bár akkoriban is voltak "megesett lánykák",elég sokan,és a mamám is mesélt már történeteket egy-egy TSZ-es szüreti bálról.A kérdés az volt,hogy miért kezdik olyan korán a szexuális életüket manapság a fiatalok(erre válaszoltam,hogy régen is így volt már),nem az,hogy miként.Egyébként biztos vagyok benne,hogy érdekes vita születne arról is,hogy melyik volt a jobb kor,ilyen szempontból:)

2013. okt. 26. 11:56
 23/28 anonim ***** válasza:
78%
Én azt a férjezett asszonyt volt azért írtam mert a mai 17 évesek nagy része még 4-5 évig simán tanul. Azért az is más volt, hogy akkor házasságban saját költségre saját "bajuk" szültek, a mai " tini mamik" meg megszülik a szüleiknek a gyereket.
2013. okt. 26. 13:01
 24/28 anonim ***** válasza:
2013. okt. 26. 13:02
 25/28 anonim ***** válasza:
az ilyen mama szerinted milyen lehetett jány korába? :D
2013. okt. 26. 13:12
 26/28 anonim ***** válasza:

Jó és ez most mire bizonyíték?

Ebből ugyan úgy nem lehet általánosítani. Mindig voltak ribik csak nem mindegy mennyi.

2013. okt. 26. 13:16
 27/28 anonim ***** válasza:

Ha nekem szólt a kérdés, hogy az ilyen mama milyen lehetett lánykorában, boldogan válaszolok : 18 évesen házasodott, és csak házasság után szexelt, mert fél t a terhességtől. Előtte voltak udvarlói, de velük nem mert szexelni.

Mellesleg szerintem, ahogy írtam, régen is ugyan ennyi r!b@nc volt, csak nem volt nekik reklámfelületük hozzá. (gondolok itt a facebookra). Meg akkor nem ez volt a sikk, ezért nem dicsekedtek vele, hanem szép csendben csinálták, maximum barátnőknek mesélték.

2013. okt. 30. 11:59
 28/28 anonim ***** válasza:

Elég furcsa helyzet, de azért régebben is így volt csak nem vállalták fel nyíltan. Ismerek egy nőt most 42 éves 13 évesen d.gott először.

Annyi a különbség akkor nem válalták fel most meg igen

2014. ápr. 21. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!