Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek miért kezdik...

Szerintetek miért kezdik mostanában olyan fiatalon a szexuális életet?

Figyelt kérdés
Mert mostanában sok kérdésnél látom, hogy az illető pl 15 éves, dolgozni még nem akar, mert hogy diákmunkához ő még kicsi, de ha szexről van szó, állítása szerint ez a kor pont ideális?

2013. okt. 24. 17:03
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint én és a baráti köröm vagyunk a kakukktojok amiért 17 évesen nem fekszünk le fűvel-fával mint a mostani fiatalok? Pedig mi is járunk bulikba, lazák vagyunk de ez az "élmény" eddig kimaradt az életünkből, és még egyszer sem éreztük hogy most azonnal férfit akarunk...
2013. okt. 25. 06:27
 12/28 anonim ***** válasza:
68%
Ugyan már, az, hogy fiatalon veszti el valaki a szüzességét nem azt jelenti, hogy bárkivel összefekszik. Vannak ilyenek, de pl én is meg tudtam maradni a barátomnál
2013. okt. 25. 06:42
 13/28 anonim ***** válasza:
73%

Nem mai fiatalok téma,sajnos tényleg korán kezdik,és enm mindegy,hogy valaki 15-16 évesen férjes asszony aki egyedül vezeti a háztartás és úgy szexel,vagy 15-16 éves gyerek fejjel.

Érni nem érnek korábban max hamarabb nő a mellük,de agyilag és érzelmileg lassabban érnek,mint régen.Sajnos a szülők hibája is, a médiájé is és azé,hogy meg akarnak felelni a többinek és birkaként utánozzák egymást.

2013. okt. 25. 08:59
 14/28 anonim ***** válasza:
60%
12 éve érettségiztem. Az akkori osztályomban 2-en veszítették el a szüzességüket érettségi előtt. Nálunk is volt vágy, volt kíváncsiság, de ÉSZ is. Úgy gondolom, hogy igenis meg lehet érteni, fel lehet fogni és helyére lehet tenni a dolgokat. De az is igaz, hogy nálunk nem volt menő hajnalig inni, padon csövezni, mint a hajléktalanok és hetente mással "járni". Nem lógtunk egymás szájában az utcán 13 évesen, és nem pofáztunk vissza a szüleinknek. Akkor is voltak olyanok, mint ma, akik azt csináltak, amit akartak és nem gondoltak semmi másra, csak a mára, és reménykedem, hogy ma is vannak olyan fiatalok, mint mi voltunk, akiknek volt erkölcsi nevelése, értékrendje, és önuralma! Mert nem mindegy, hogy éli le az ember az életét, és a szexuális élet nagyban meghatározó lehet. Nagyon nem mindegy, hogy 14 évesen, lelkileg éretlenül, 2 hónapos "komoly" kapcsolatban veszíti el az ember, aztán ég a pofája és nem meri még a szülei kérdésére sem bevallani, ne adja Isten a védekezésről sincs fogalma, mert odáig jutott agyban, hogy "ezt be kell dugni valahova", vagy 18 évesen, 2 éves komoly kapcsolatban, bizalommal és feszültségmentesen, felelősséggel. Nem a "mai" fiatalokkal van a gond, hanem a régi és mai értékrend nélküli fiatalokkal!
2013. okt. 25. 10:10
 15/28 Frigg ***** válasza:
77%

Én majdnem 16 voltam, amikor elvesztettem a szüzességemet, az első párommal, 9 hónap után. Másfél évig jártunk. Szerettük egymást, így is együtt akartunk lenni. A következő párommal 6 évig voltunk együtt, a harmadik férfi az életemben a férjem. És ez a "mostanában" 8 éve volt.

Valamint 15 éves korom óta minden nyáron dolgozok, kemény fizikai munkát. Szóval attól, hogy alig 16 éves koromban vesztettem el a szüzességem, se ribi, se lusta nem lettem.

23/N

2013. okt. 25. 13:57
 16/28 anonim ***** válasza:
82%
Milyen mai fiatalok? :D Édesem most mondtuk el,hogy régen ilyen korban már szültek, a mamám gyerek mellett végezte el a középiskolát, mégrégebben pedig 14-15 éves korban már eladósorban álltak a lányok és férjhezmentek.
2013. okt. 25. 17:51
 17/28 A kérdező kommentje:
Utolsó.. mi meg most mondtuk el hogy régen 16 évesen már férjnél voltak édesem. Ha már így ismeretlenül személyeskedünk cicabogár.
2013. okt. 25. 19:25
 18/28 anonim ***** válasza:
56%
Akkor meg mi ez az álszentség,hogy a MAI FIATALSÁG elkorcsult, a MAI FIATALSÁG 15 évesen már sexuálisan érett, meg a MAI FIATALSÁG így meg úgy...
2013. okt. 25. 19:29
 19/28 anonim ***** válasza:
38%

Régen sem volt így csak itt írja mindenki. Persze akkor amikor az átlag életkor 30 év volt, persze hogy szültek 17 évesen de az már nagyon régen volt.

100 éves visszatekintésben sem szült az átlag 16-17 évesen. Az én nagyszüleim 25 szüleim 30 évesen házasodtak és csak utána jöttek a gyerekek.

Persze régen is volt lányanya de azért nem annyi mint most.

2013. okt. 25. 19:30
 20/28 anonim ***** válasza:
75%

Mai fiatalok? Háztartásvezetők?

Nagymamám mesélte (76 éves :)), hogy mikor Ő volt 12 éves, az osztálytársai idegen fiúkat vittek fel magukhoz, és szexeltek velük, minden héten másikkal az iskolából. Közülük kettő 13-14 évesen terhes is lett.

Mellesleg szintén nagymamám mesélte azt is, hogy akkoriban a fiatalok 14-15 évesen nagy százalékban már pettingeltek, csak mivel akkor nem voltak még védekezési módszerek, (legalábbis nem lehetett gumit kapni minden boltban) és az okosabbak féltek a terhességtől

2013. okt. 25. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!