Szerintetek miért kezdik mostanában olyan fiatalon a szexuális életet?
Nem mai fiatalok téma,sajnos tényleg korán kezdik,és enm mindegy,hogy valaki 15-16 évesen férjes asszony aki egyedül vezeti a háztartás és úgy szexel,vagy 15-16 éves gyerek fejjel.
Érni nem érnek korábban max hamarabb nő a mellük,de agyilag és érzelmileg lassabban érnek,mint régen.Sajnos a szülők hibája is, a médiájé is és azé,hogy meg akarnak felelni a többinek és birkaként utánozzák egymást.
Én majdnem 16 voltam, amikor elvesztettem a szüzességemet, az első párommal, 9 hónap után. Másfél évig jártunk. Szerettük egymást, így is együtt akartunk lenni. A következő párommal 6 évig voltunk együtt, a harmadik férfi az életemben a férjem. És ez a "mostanában" 8 éve volt.
Valamint 15 éves korom óta minden nyáron dolgozok, kemény fizikai munkát. Szóval attól, hogy alig 16 éves koromban vesztettem el a szüzességem, se ribi, se lusta nem lettem.
23/N
Régen sem volt így csak itt írja mindenki. Persze akkor amikor az átlag életkor 30 év volt, persze hogy szültek 17 évesen de az már nagyon régen volt.
100 éves visszatekintésben sem szült az átlag 16-17 évesen. Az én nagyszüleim 25 szüleim 30 évesen házasodtak és csak utána jöttek a gyerekek.
Persze régen is volt lányanya de azért nem annyi mint most.
Mai fiatalok? Háztartásvezetők?
Nagymamám mesélte (76 éves :)), hogy mikor Ő volt 12 éves, az osztálytársai idegen fiúkat vittek fel magukhoz, és szexeltek velük, minden héten másikkal az iskolából. Közülük kettő 13-14 évesen terhes is lett.
Mellesleg szintén nagymamám mesélte azt is, hogy akkoriban a fiatalok 14-15 évesen nagy százalékban már pettingeltek, csak mivel akkor nem voltak még védekezési módszerek, (legalábbis nem lehetett gumit kapni minden boltban) és az okosabbak féltek a terhességtől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!