Nem értem, a fiam azt mondta, hogy velem jön, de most meggondolta magát, mert még egy személy velünk jönne?
Megkérdeztem a fiamat, hogy eljön-e velem Olaszországba 3 napra. Azt mondta igen. Később elmondtam neki, hogy jönne még egy személy velünk, az egyik munkatársam, utána azt mondta, hogy mégse jön. Azért nem jön mert nem csak mi ketten megyünk? Miért baj az, hogy eljönne velünk még a munkatársam?
A fiam 13 éves.
Utolsó nyilván úgy értette, hogy a szabadidődet Olaszországban.
Ennyi idősen különben én sem szerettem más felnőttek társaságát, mert nem tudtam annyira feloldódni, mint a családom körében. Nem azért, mert szégyellős, félénk vagyok, sőt. El tudtam mindig beszélgetni az idősebbekkel, de nem ugyanazokról a témákról, mint a családdal, és nem ugyanolyan hangulatban.
Ráadásul ő valószínűleg unatkozna, mert evidens, hogy 2 felnőtt férfinek több közös témája van, és, hogy illendőségből nem hagynád, hogy a másik férfi csendben üljön, amíg te a fiaddal folytatsz csevejt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!