Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van itt olyan tini, aki...

Van itt olyan tini, aki szokott szivarozni?

Figyelt kérdés

Csak azok írjanak, akik szoktak, és a megváltásoktól kérlek tekintsetek el!

Nem mellesleg, én néha szoktam, pedig lány vagyok.:D

Ezért érdekel :)

2013. okt. 20. 15:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én már kinőttem a kamaszkorból, de én is szeretem a szivart. Bár 300-ért én nem tudok. 1000-ft-tól indulnak. És tényleg jó hangulata van. Sok ideig lehet szívni, nem alszik el, hangulatos elfoglaltság kiülni a parkba, vagy napozni egy órára, és közben elszívni egy jó szivart.

De egyébként ma már azért 1-2ezer forint nem olyan nagy pénz még a kamaszoknak sem, szóval ha nem rendszeresen szivaroztok, hanem csak nagyritkán, azért szerintem érdemes nem a 300 forintosat venni. :)

2013. okt. 21. 17:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

17 vagyok 2x szivaroztam. Egyiket névnapomra kaptam, cseresznyés volt, nagyon finom. A másikat szülinapomra, minőségi kubai szivar:)

Barbár, neveletlen módon a cseresznyéset letüdőztem. De hát csak a megszokás, mert amúgy meg sima cigit szívok.

2013. okt. 21. 21:40
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
Itt minden második válaszoló vagy ismerőse volt Kubába, hogy volt szerencséje kubai szivarhoz?
2013. okt. 21. 21:51
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó előtti vagyok.

Nemhiszem, hogy az ismerősöm volt Kubában, mindesetre a szivarra az volt ráírva, hogy Kubából importálták. Lehet,hogy nem. Nem is igazán számít, mert finom volt és volt egyfajta hangulata mikor szívtuk:)

2013. okt. 21. 22:01
 15/17 anonim ***** válasza:

Én egy ideje már ki akarom próbálni.

17/L

2013. okt. 22. 12:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Vannak kubai "világmárkák". A neten utána is nézhetsz. A trafikok előtt még könnyebb volt 18 alatti személyeket is kiszolgáló dohányboltot találni. Na, ott lehetett válogatni!

Mivel nem az USA-ban élünk, nincs embargó Kubával szemben, itthon teljesen legális.

2013. okt. 22. 13:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Bárhol lehet kubai szivart kapni.
2013. okt. 22. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!