Van itt olyan tini, aki szokott szivarozni?
Csak azok írjanak, akik szoktak, és a megváltásoktól kérlek tekintsetek el!
Nem mellesleg, én néha szoktam, pedig lány vagyok.:D
Ezért érdekel :)
Én már kinőttem a kamaszkorból, de én is szeretem a szivart. Bár 300-ért én nem tudok. 1000-ft-tól indulnak. És tényleg jó hangulata van. Sok ideig lehet szívni, nem alszik el, hangulatos elfoglaltság kiülni a parkba, vagy napozni egy órára, és közben elszívni egy jó szivart.
De egyébként ma már azért 1-2ezer forint nem olyan nagy pénz még a kamaszoknak sem, szóval ha nem rendszeresen szivaroztok, hanem csak nagyritkán, azért szerintem érdemes nem a 300 forintosat venni. :)
17 vagyok 2x szivaroztam. Egyiket névnapomra kaptam, cseresznyés volt, nagyon finom. A másikat szülinapomra, minőségi kubai szivar:)
Barbár, neveletlen módon a cseresznyéset letüdőztem. De hát csak a megszokás, mert amúgy meg sima cigit szívok.
Utolsó előtti vagyok.
Nemhiszem, hogy az ismerősöm volt Kubában, mindesetre a szivarra az volt ráírva, hogy Kubából importálták. Lehet,hogy nem. Nem is igazán számít, mert finom volt és volt egyfajta hangulata mikor szívtuk:)
Én egy ideje már ki akarom próbálni.
17/L
Vannak kubai "világmárkák". A neten utána is nézhetsz. A trafikok előtt még könnyebb volt 18 alatti személyeket is kiszolgáló dohányboltot találni. Na, ott lehetett válogatni!
Mivel nem az USA-ban élünk, nincs embargó Kubával szemben, itthon teljesen legális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!