Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van itt olyan tini, aki...

Van itt olyan tini, aki szokott szivarozni?

Figyelt kérdés

Csak azok írjanak, akik szoktak, és a megváltásoktól kérlek tekintsetek el!

Nem mellesleg, én néha szoktam, pedig lány vagyok.:D

Ezért érdekel :)

2013. okt. 20. 15:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%
Oda ne rohanjunk, milyen menő vagy!
2013. okt. 20. 16:01
 2/17 A kérdező kommentje:

Ki mondott ilyet? :)

Vicces, ilyen jellegű válaszra egyáltalán nem számítottam, maximum arra, hogy nem kéne, mert milyen rossz. Tényleg, csak érdekel, hogy van-e itt valaki, aki szivarozik néha, mert én azért ismerek pár embert, aki szokott, csak érdekel, hogy más is szereti-e és máshol is el van terjedve. Ne haragudj, ha ezzel megsértettelek! :D

2013. okt. 20. 16:15
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Uhmm bocsi, ez nem a kérdésre válasz de...kb. mi különbség van a cigi meg a szivar között? :) (ez már tök régóta érdekel;)).
2013. okt. 20. 17:42
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, rohadjak meg, hogy írok, de én nem szoktam.:) Kipróbáltam, és annyira nem jött be, bár a cigi sem, de a szivar 1000x jobb ízű, érződik, hogy nem valami vegyszerbe áztatott szart szívsz. De a szokástól messze vagyok, az egy alkalmammal.
2013. okt. 20. 17:46
 5/17 anonim ***** válasza:
73%
Hát nálunk (ismerősi kör, suli) nincs elterjedve, pedig ismerek jó pár sznobot, de még náluk is inkább a cigi a menő. Egyébként honan van pénzed a szivarra? Ha jól tudom azért az drágábbb, mint a sima cigi.
2013. okt. 20. 17:57
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

előző

már ilyen 300Ft-ért kapni...

2013. okt. 20. 20:00
 7/17 anonim ***** válasza:
86%
én várok, mert reménykedem abban, hogy Barney ott hagyja a francba Robint és megtalál engem. az elsőt meg egy sztriptízbárban két whisky mellett elszívjuk.
2013. okt. 20. 20:21
 8/17 A kérdező kommentje:

3/7? Hát én sem vagyok túl nagy szakértő, de amennyit magamtól is meg tudok állapítani, hogy hosszabb, vastagabb, nem lehet letüdőzni, nem cigipapírba van tekerve.

Valóban van már 300 ft környékén is szivar, de azért én sem űzöm ezt annyira gyakran, hogy erre kelljen vetemedni.

Sajnálatos módon Barney nem létezik, a valóéletben meg meleg, pedig én is nagyon bírnám :(

2013. okt. 20. 20:36
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Szoktam. Igaz, drágábbakat még nem próbáltam, egyszer szívtam közösen barátokkal egy eredeti kubait, és a minőségi szivarozás ezzel ki is merült.

Mikor elkezdtem, rendesen utána néztem a dolgoknak, úgyhogy a szivar etikettet tudom.

Whiskey-vel fenomenális, hatalmas élmény, mégha olcsó szivarról is van szó.

Nagyon jó hangulata van.

Csupán kíváncsiságból, megkérdezhetem, hány éves vagy?

15/f

2013. okt. 20. 21:36
 10/17 A kérdező kommentje:
16 :)
2013. okt. 20. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!