Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek létezik olyan...

Szerintetek létezik olyan akinek tökéletes élete van?

Figyelt kérdés
Vagy pedig mégsem olyan tökéletes,és csak kívülről látszik annak?
2013. okt. 19. 21:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Barbie.
2013. okt. 20. 20:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én életem látszólag tökéletes. 15 éves vagyok, az évfolyamból több fiúnak tetszek, mindent megkapok, 4-5-ös tanuló vagyok, nagyon sok barátom/barátnőm van, és szeretnek a tanárok is. Legalábbis az osztálytársaim csak ezt látják. Sokan irigyelnek, de azt nem tudják, hogy mikor 1,5 éves voltam apukám ott hagyott minket anyuval, anyu kórházba került, én a nagymamámmal élek, és közben született négy testvérem, akiket valószínűleg nem láthatok többé. Az életem csak mások szerint tökéletes, szóval szerintem ez csak egy látszólagos dolog.
2013. okt. 22. 18:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem viszonyítás kérdése. Lehet hogy valaki egy kopott kis házban él szerényen, szegényen, de emellett boldog, lélekben mindene megvan, és ezt tökéletesnek érzi. Egy másik ember, akit pl az tesz boldoggá ha minél több ruhát vásárolhat, az első példa nagyon távol áll a tökéletestől. De az első meg csak ezt tapasztalta meg, és eddig ez a jó neki.
2013. okt. 22. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!