Van még esélyem? (lent folyt. )
De hát nem ilyenek a pasik?:)
Ugy tudom hogy a lányoknak kell lépniük de hát ahogy látom mégse vittem semmire...
=(
ha ennyi ideig nem keresett, őszintén szólva szerintem nem sok esélyed van.
DE ebben a korban még a fiúk éretlenek, nem veszik komolyan az ilyesmiket. DE ettől ne keseredj el, 12 évesen még nagyon fiatal vagy, jön még több, jobb is:D
Én még 15 évesen is Gijoe babákkal játszottam XD de már 12 évesen volt magömlésem ejakulációval! Persze önkezüen, szerelmes meg már 12 évesen is voltam, meg 8 évesen is! Szóval a babázás meg a fizikai éretség még együtt létezhetnek! Igaz viszont elég nyomin néztem ki, a régi képeimet is rossz nézni, csak 18 évesen lett először b.nőm, akkor csókoloztam először és feküdtem is le lánnyal, azóta eltelt 5 év és eléggé hernyóból pillangó lettem, igaz rossz hasonlat mert fiú vagyok:D És bár csak 18 évesen kezdtem nem panaszkodhatok, túl teljesítettem a lemaradásomat!
De azon kívül szerintem a szexuális kapcsolat egy 12 éves lánynál még több mint korai, de nem is láttam utalást arra hogy ő le akarná feküdni a fiuval! Ha csak belegondolok hogy 12 évesen a farkamnak csak a hossza majdnem feleakkora volt fura!:S Bár akcióra már kész voltam!
De legeslegvégül hogy a kérdésedre választ adjak, szerintem is, nála már nincs esélyed! De hát basszus, 12 éves vagy még, neked még nem csak az egész élet hanem az egész kamaszkor is elötted van, bőőőven van még időd hogy újra és újra beleszeressél más fiukban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!