Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek meddig lehetne...

Szerintetek meddig lehetne kiengedni a 15éves lányomat?

Figyelt kérdés

Pénteken el akar menni pár barátnőjével a városba,mert névnapja lesz(nem discoba). Este meddig engedhetném el? Mikorra érjen haza szerintetek? (A város alatt NEM Budapestet értem)

köszönöm előre is a válaszokat

Egy 15 éves lány anyukája.

2009. nov. 11. 15:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mivel tudna hazamenni. Taxival, busszal vagy valaki érte menne? Ha taxival vagy kocsival, akkor ameddig akar, addig maradjon. Ha ez ilyen ritka vagy egyszeri alkalom, szerintem megengedheted neki, hogy addig maradjon ameddig a barátnői.
2009. nov. 11. 15:36
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
10ig!
2009. nov. 11. 15:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Mivel péntek és és ünnepelnek, én azt mondanám, hogy ha mondjuk 7-re jönnek érte a barátnői -egyedül sosem mászkálhat, ezt nagyon komolyan mondd el neki!-, akkor úgy fél 10-re mennék érte egy megbeszélt helyre. Nem a pizzéria elé, mert az gáz, hanem egy sarokkal arrébb. Ne sétikáljanak este. Hazavinném a lányokat, de nem anyáskodnék, nem jópofiznék. 5 hónapos kislány középiskolás tanár anyukája. Ja, és dicséret illeti a szülőket!!
2009. nov. 11. 15:42
 4/10 anonim válasza:
100%
Szia. Gyakorlatbol tanácsolnám: ha első alkalom akkor max 11óra, de előtte beszélj a lányzoval. A 17éves lányom üzeni nem ciki ha te vagy az apu megy érte! Nagyobb a biztonság. Nállunk bevált.
2009. nov. 11. 15:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én megbeszélném a barátnői szüleivel ők meddig engedik el őket.

vagy esetleg felajánlanám hogy "buli után" mindenkit hazaviszek(amúgy is hideg van)

30F (nekem még nincs gyerekem)

2009. nov. 12. 16:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 15 évesen már nyugodtan szórakozhat tovább is mint este 10. Éjfélig, akár tovább is.
2009. nov. 12. 16:58
 7/10 anonim válasza:

sztem fél10, mivel ha jól gondolom első alkalomról van szó

ha látod, hogy bízhatsz benne, mert betartja, akkor később nyugodtan engedheted tovább is :)

2009. nov. 12. 20:33
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem kérdezd meg h meddig szeretne,barátnői meddig maradnak stb és akkor úgy megegyeznétek.én 15éves koromba addig maradhattam amég akartam de mindig megmondtam h körülbelül mikor érek haza:)
2009. nov. 13. 13:41
 9/10 anonim ***** válasza:
végül meddig engedted el?
2009. dec. 7. 17:45
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindnekinek(így utólag is)...

10ig:):)

2009. dec. 7. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!