Mit csináljak, hogy figyeljenek fel rám?
Figyelt kérdés
9. osztályos lány vagyok. Nem rég kezdődött az iskola , az osztályban több mint kétszer annyi fiú van mint lány. Elég visszahúzódott vagyok , de azért szerintem van bennem jócskán nyitottság is , csak nem mászom rá a fiukra, meg csendes vagyok , de már emeltem fel a hangom , tehát meglátták ,hogy olyan is tudok lenni... Nem nagyon vesznek figyelembe a fiuk. Persze sokkal már röhögtem , meg visszavágtam neki , meg beszéltem , de úgy általánosságban nem nagyon foglalkoznak velem. Igazából 1 lány van akivel úg haverkodnak meg minden. Szeretném ha velem is ez lenne. De nem tudom ,hogy ezt hogy érjem el. Várok mindenféle tanácsot és előre is köszönöm a válaszokat.2013. okt. 17. 15:36
11/15 anonim válasza:
pl ott vannak a mérdések amire senki se tudja a választ sede mindenkit érdekel pl Miért élünk ? stb am aeg simán lehet beszélgtni vmelyik tanóráról,tanárokról,zenéről,kajáról,ismerősökről divatról ,női dolgokról ,magadról stb légy kreatív
12/15 A kérdező kommentje:
Húú. Nem tudom ,hogy csináljam meg. De az nem fura vagy idegesítő, ha egy lány beleszól csak úgy a dolgokba vagy csak úgy beszáll a beszélgetésbe? Nem nagyon vagyok az a típus, de szeretnék az lenni...
2013. okt. 23. 20:03
13/15 anonim válasza:
Először is köszönj,aztán kérdezz tőlük mindennapi dolgokról pl a dolgozat hogy sikerült stb még nicnsenek annyira stabil barátságok még mindenki bartákozhat mindekivel gondolom csak égy bátor:)és ne nyomulj túlságosan
14/15 A kérdező kommentje:
Persze, nem nyomulok, nem is tudnék. Stabil barátságok vannak olyanok között , akik egy iskolába jártak az elött is vagy régebb ismerik egymást. Nekem is van az osztályban is egy stabil barátnőm. Vele még régebb barátkoztam össze , de nem egy suliba jártunk.
2013. okt. 25. 14:48
15/15 anonim válasza:
nyugi les még ha hasonkló a isugárzásotok és érdeklődési körtök akkor lesznek barátaid csak ne légy visszautasitó,bár látom itt arról nincs szó most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!