Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, hogy figyeljene...

Mit csináljak, hogy figyeljenek fel rám?

Figyelt kérdés
9. osztályos lány vagyok. Nem rég kezdődött az iskola , az osztályban több mint kétszer annyi fiú van mint lány. Elég visszahúzódott vagyok , de azért szerintem van bennem jócskán nyitottság is , csak nem mászom rá a fiukra, meg csendes vagyok , de már emeltem fel a hangom , tehát meglátták ,hogy olyan is tudok lenni... Nem nagyon vesznek figyelembe a fiuk. Persze sokkal már röhögtem , meg visszavágtam neki , meg beszéltem , de úgy általánosságban nem nagyon foglalkoznak velem. Igazából 1 lány van akivel úg haverkodnak meg minden. Szeretném ha velem is ez lenne. De nem tudom ,hogy ezt hogy érjem el. Várok mindenféle tanácsot és előre is köszönöm a válaszokat.

2013. okt. 17. 15:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek a barátságáért változtatnod kell magadon és az alapvető tulajdonságaidon, mert másképp nem vesz észre, azzal ne barátkozz! Maradj, amilyen vagy, és aki hozzád hasonló, megtalál!
2013. okt. 17. 15:40
 2/15 A kérdező kommentje:
nem akarok megváltozni. Ez meg sem fordult a fejemben de össze szeretnék barátkozni velük, hogy együtt hülyülhessünk szünetekben meg minden... Ettől én is sokkal jobban érezném magam.
2013. okt. 17. 15:44
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
másfél hónap még semmi, hidd el változni fog ez még.
2013. okt. 17. 16:19
 4/15 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza van az első válaszolónak! Soha senki kedvéért ne változtass semmit magadon/magadban!!! Legyél természetes, legyél mindig önmagad! Aki nem fogad el úgy ahogy vagy, azzal ne foglalkozz!
2013. okt. 17. 16:27
 5/15 anonim ***** válasza:

3. válaszoló is jót mondott. Visszahúzódó voltam én is gimi elején, és több, mint fél évnek kellett eltelnie, mire beilleszkedtem a nekem tetsző társaságba.

Olyan barátokra tettem ott szert, akikkel még most, lassan 10 évvel érettségi után is napi kapcsolatban vagyunk.

Szóval semmi sincs veszve, meg fogod te is találni azokat, akikkel egy húron pendültök :)

2013. okt. 17. 16:37
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha változni akarsz, kizárólag magad miatt változz! Azért, hogy jóban legyél pár emberrel, semmiképpen.
2013. okt. 17. 16:58
 7/15 A kérdező kommentje:
De nem akarok változni. Az én kérdésem ,hogy mit csináljak ,hogy felfigyeljenek rám. Foglalkozzanak velem. Hogy ne érezzem magam pluszba. Nem vagyok pluszban , csak van amikor tölteléknek érzem magam vagy nem tudom.
2013. okt. 17. 18:06
 8/15 anonim ***** válasza:
Türelem kislány fog ez még változni lesznek osztálybulik elmaradt órák és még sok lehetőség a beszélgetésre 2 hónap még semmi sokan ismerik is egymást az osztályból gondolom + ott lesz az osztálykirándulás is na az is remek alaklom kapcsolat építésre:)
2013. okt. 18. 20:32
 9/15 anonim válasza:

Ha beszélgetsz velük, akkor ne csak igen-nem legyen a válasz.. :)

Én is 9.-es vagyok, vannak olyan csajok, ameik nagyon visszahúzodó, és csak igen-nem a válasza... Normálisan nem is lehet velük beszélgetni..

Próbálj keresni valami közös témát:)

15/f

2013. okt. 23. 11:35
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, de milyen témákról lehet beszélgetni, ami csak úgy ,,véletlenül,, eszembe juthatna. Mi érdekel titeket? Te a lányokkal miről szoktál beszélgetni?
2013. okt. 23. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!