Victoria. kérdése:
A minap a fiam szobajaba lepve maszturbalason kaptam. Kinos volt neki is es nekem is. Hogyan kell az ilyen szituaciot kezelni?
Figyelt kérdés
Addjatok tippeket lécci!2013. okt. 15. 19:17
11/16 anonim válasza:
Legközelebb kopogj, mielőtt belépsz. :D
Nem kell lerázni a felelősséget, te is elbeszélgethetsz vele a maszturbálásról, h nem bűn, illetve kellő figyelemmel csinálja, pl amikor egyedül van otthon, stb. ;)
12/16 A kérdező kommentje:
teret akarok neki adni persze csak tudjatok eddig a kicsi fiam volt es ez volt az elso ilyen alkalom hogy felfedeztem kezd felnoni. most dobbentem ra hogy a fiam kezd felnoni.
2013. okt. 15. 20:29
14/16 anonim válasza:
Te segíts neki legközelebb ne az apjára bízd mert még homár lesz a csávó.Amúgy én is a kopogást javaslom és kivárni egy kis időt nem rátörni!Mnden egészséges ember masztizik néha.A legrosszabb ha szégyenérzetet keltetek benne amivel a későbbi szexuális életét is tönkretehetitek.Te nem nyúltál magadhoz soha?39/f
15/16 A kérdező kommentje:
15 :)
2013. okt. 17. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!