Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit vegyek fel? 16/L

Mit vegyek fel? 16/L

Figyelt kérdés
Most vagyok 9.es és a gimiben lesz egy ilyen "suli disco " féle.. És nem tudom mit vegyek fel..:(
2013. okt. 13. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Én olyasmibe mennék, mint amilyenekben hétköznap járok suliba. (pl.cicanadrág egy csinos hosszított felsővel, balerinacipő meg farmerdzseki). Ez csak suli disco, szerintem senki sem csípi ki magát annyira nehogy a tanárok megszólják őket a végén.:)
2013. okt. 13. 17:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Cica nadrag,denever ujju pulover valami nyaklanc,fulbevalo,kisebb sarku cipo:) hajad kicsit vasald kis rakd oldalra
2013. okt. 13. 18:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Mit szoltak ehhez:

Bokacsizma, fekete cicanaci, hosszú sima fehér hosszú újjú amit hátul láncok fognak össze..és egy farmer dzseki

2013. okt. 13. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Tökéletes :)
2013. okt. 13. 18:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is olyasmi, amiben minden nap jársz, talán a hajaddal sinálj valami mást, meg ha sminkelsz amúgy is, akkor próbálj ki valami újat. Ha nem sminkelsz, akkor alkalomra ne sminkelj. :D
2013. okt. 13. 19:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez egy sulibuli, nem kell túlértékelni. Ide max. azok öltöznek ki, akik csak itt élhetik ki magukat. Ergo máshova (rendes szórakozóhelyre) nem engedik őket.

Tanárok lesznek, ne írd le magad előttük, pláne hogy 9.-es vagy (gondolom most kezdtél).

Cicanaci, normális cipő, egy hosszított, szexisebb felső és farmer dzseki. Meg kiegészítők, és kicsit extrémebb smink, mint a hétköznapokon.

2013. okt. 13. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!