Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egyforma értékben csináljak/ve...

Egyforma értékben csináljak/vegyek? Vagy ha drágább nem baj?

Figyelt kérdés
Barátnőm csinált nekem karácsonyi ajándékot, én egy képkeretbe szeretnék belerakni képet, plusz egy táblacsokit. De tőle én csak ilyen ingyenes dolgot kaptam, amit készített az kb olyasmi,amihet rajtudás kell csak/pl: jó kézügyessége van. Ti ilyenkor vesztek olyat ami viszont már olyan 1.000forint értékű?
2012. dec. 22. 15:29
 1/6 A kérdező kommentje:

Szóval Ő rajzolt nekem.

Én viszont egy képkeretes képre gondolok+milka táblacsoki. Vagy akkor így táblacsokit ne?

2012. dec. 22. 15:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Senkinek semmi ötlete/véleménye,hogy csinálná?:/
2012. dec. 22. 15:45
 3/6 anonim ***** válasza:
ha nagyon jó barátnőd és nem sajnálod a pénzt és nem az lesz hogy én pénzt költöttem rád akkor nyugodtan vehetsz neki azt amit gondolsz.
2012. dec. 22. 15:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk rossz barátok/csak ha ilyen ünnep-->adok kapok van-->születésnap, akkor mindig Ő készít (ezt egyébként jobban értékelem.) De ha én veszek neki pl: 2.000-3.000-ft-s dolgot, és mindig, akkor lehet valamikor neki is jólesne ha csinálnék/meg lehet akkor nem haragudna így meg, ha Ő sem kapna drága ajándékot.
2012. dec. 22. 15:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Már egy másik kérdésnél is ajánlottam a zsugorkát, nem kerül sokba és szép ékszert lehet belőle kihozni. Rajztudás sem kell hozzá,elég ha kinyomtatod a mintát és rámásolod.

Szóval ez is egy kis pénzbe kerül,de a saját kezed munkája is benne lenne. :)

2012. dec. 22. 18:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is találtam olyat, amihez rajzoltam: D Ezen majd jót fogunk röhögni, mert azt nem tudok, és mellé egy vett ajándékot:).
2012. dec. 23. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!