1/9 anonim válasza:
havonta/2 havonta
most is el kéne menni mert már hosszú a hajam
2/9 anonim válasza:
Kb havonta. Ha hosszabb ideig nem vágatok hajat, akkor már nagyon rendezetlen lesz :/
3/9 A kérdező kommentje:
én is kb havonta.
ti mennyit fizettek egy hajvágásért?
2013. okt. 12. 21:06
5/9 anonim válasza:
4-5 havonta.
Félhosszú hajam van, utóljára 4 hónapja voltam fodrásznál. Mindig "rávesz" valaki, hogy vágassam le, vagy a fodrász bssza el úgy az egészet, hogy sokkal többet le kell tolni, így kell az idő a növesztéshez.
Anno, mikor rövid hajam volt, kb. másfél havonta mentem fodrászhoz.
15/f
6/9 anonim válasza:
Újonnan 4 hetente, előtte meg kétévente jártam:D (Vállig érő hajam volt kb.)
Viszont beálltam a tömegbe, és enyhén (asszem ígymondják:) pávás hajam lett.:) Nekem jó, mert nem alszom el.
Igazából talán egy ezres, de mivel szinte rokonom, alig engedi, hogy fizessek.:) (Plusz sokat találkozunk.)
15/F
7/9 anonim válasza:
6 hetente, vágás után 1cm-s, előtte olyan 5cm-s hajam van, tehát elég gyorsan nő.
8/9 anonim válasza:
Én is kb 2 havonta szoktam, Pesten 2ezret fizettem érte.
9/9 anonim válasza:
Nem megyek fodrászhoz magamnak vágom, vagy ha nagyon rossz és nem tudom megcsinálni akkor is borbélyhoz. Fodrászhoz csak a nők járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!