Szülők! Mennyire lennétek kiakadva, ha a 14-15 éves kamaszlányotok (nem rendszeresen) gyümölcsös sört inna?
Alkoholmenteset és alkoholosat is. Egyébként igen, én vagyok a lány. Csak alkalomadtán fordul elő a dolog, akkor sem iszom többet egy doboznál, sokszor az egész dolog kimerül egy pár kortyban, amit kóstolásra kapok. Azonban a minap két barátnőmmel vettünk alkoholmenteset és azt ittuk üdítő helyett egyikünknél. Mikor ezt elmeséltem, a szüleim teljesen kiakadtak, hogy mit képzelek én magamról, így lesz belőlem alkoholista. Egyébként nagyon jó tanuló, visszafogott kamasz vagyok, a gyümis sörön kívül egyáltalán nem iszok alkoholt, természetesen nem is cigizek. Ez tényleg ennyire felháborító?
14/L, 3 hét múlva 15.
Húúú az a 2%.... Mindenki attól szokott mocsok részeg lenni, meg alkoholista.. -_-
Én kiskoromban leittam papám söréről a habot, belenyúltam az unicumba és megkóstoltam, pezsgőztem is...
És? Itt vagyok és egyáltalán nem érzem magamon, h márpedig mindenképpen alkoholt kell fogyasztanom..
Komolyan mondom, h nem értem a mai társadalmat.. FUCK LOGIC!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!