Szülők! Mennyire lennétek kiakadva, ha a 14-15 éves kamaszlányotok (nem rendszeresen) gyümölcsös sört inna?
Alkoholmenteset és alkoholosat is. Egyébként igen, én vagyok a lány. Csak alkalomadtán fordul elő a dolog, akkor sem iszom többet egy doboznál, sokszor az egész dolog kimerül egy pár kortyban, amit kóstolásra kapok. Azonban a minap két barátnőmmel vettünk alkoholmenteset és azt ittuk üdítő helyett egyikünknél. Mikor ezt elmeséltem, a szüleim teljesen kiakadtak, hogy mit képzelek én magamról, így lesz belőlem alkoholista. Egyébként nagyon jó tanuló, visszafogott kamasz vagyok, a gyümis sörön kívül egyáltalán nem iszok alkoholt, természetesen nem is cigizek. Ez tényleg ennyire felháborító?
14/L, 3 hét múlva 15.
Ugyan már.... Attól az egy doboz max 2%-os sörtől be sem lehet csípni, nem leszel attól alkoholista, én is jártam suli után sörözgetni tavaly de nem igazán szeretem
a sört, inkább vbk , likőrök és vodkanarancs meg néha kannás ezeket is régebben csináltam, gyorsan kinőttem az ivós korszakomból, te is meg fogod unni, a szüleid meg konzervatívak. Enyémek sem vesznek piát nekem de nem akadnak ki ha sörözök, sőt, régebben szombatonként rendszeresen ittunk anyámmal de persze csak pár feles mondjuk pálinkát filmnézéshez.
Mi 14 évesen nem alkoholmentes sört ittunk, hanem vodkát meg pálinkát vedeltünk, és jelentem, egyikünk se lett alkoholista.
14-15 évesen már lazán belefér szerintem 1-2 doboz sör, akár mentes, akár nem.
Bulikon több is.
Ha ennyi miatt alkoholista lennél, szerinted hol tartana világ? Rengeteg fiatal szórakozik, iszik. Azt ne mondja nekem valami zseni, hogy mind, vagy legalábbis a nagy részük alkoholista lesz...
Úgy bírom az ilyen értelmes embereket!!! -.-" Alkoholos gyümis sör, nem 2liter Jack Daniel's, Jézusom! Én 12 éves korom óta iszom gyümölcsös söröket, Újévkor 1 pohár bort, és ember, alkoholista lettem? Hát nem. Szín ötös tanuló vagyok, 4 idegennyelven beszélek legalább alapszinten (de ebböl 2 közép), sokat tanulok, igazi mintagyerek vagyok.
Na, így rontja el ooooooooolyan nagyon a gyereket az alkoholmentes sör. IQfighters.
hajjaj,ha én csak alkoholmentes sört ittam volna 14 évesen..:D kb. akkor kezdtem el inni a töményeket is,és majdnem 15 voltam,amikor először berúgtam.Egyébként nem vagyok nagy ivó,bár nem tagadom,hogy buliban azért rendesen szoktam,mégsem lettem alkoholista.
Szerintem az alkoholmentes sörben nincs semmi,az alkoholos sem olyan nagy dolog amíg nem mindennap isszátok,a 14-15 éves fiúknak rendszeresen visznek sört az apjuk pl. nyáron a melegben.
18/L
Ez durva. Én 15 évesen ittam már rendes sört, pezsgőt, és pár rövidbe is belenyaltam, 16 évesen be is rúgtam, de nem lett belőlem alkoholista.
A 2 %-os gyümölcsös sört egyszer kétszer még terhesen is megittam (fél-fél dobozzal)
Alkoholmentes gyümölcsössört pedig a terhesség elején nyáron rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!