Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek 13 évesen egy kis...

Szerintetek 13 évesen egy kis BB krém, korrektor, ritkán púder (ha nagyon pattanásos vagyok) sok vagy kevés?

Figyelt kérdés
Lány vagyok

2013. okt. 12. 11:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%

Minden felületi kezelést kipróbáltál és csak az idő segített...

A bőrgyógyász akár 3 hónap alatt rendberakja a bőrödet, úgy hogy évek múltán is csak pár ragya jelenik meg rajtad.

1 hónap után már látványos az eredmény (bizonyos készítmények nem csak a bőrnek de a hajnak és a körömnek is nagyon jót tesznek).

Lenézed a bőrgyógyászt és a takargatást javaslod,miközben ki sem próbáltad az általuk ajánlott módszereket/gyógyszereket.

Kiskamaszkorom egyik legfelszabadultabb pillanata volt amikor felkerestük a dokit,mert előtte legszívesebben lekapartam volna az arcomat.

De tényleg,lenézendő és hülyeség felkeresni egy bőrhibákkal és betegségekkel foglalkozó orvost, mert sz*rt sem értenek a munkájukhoz. És az ember inkább próbáljon végig milliónyi készítményt,több kevesebb sikerrel,miközben szinte 100%-os eredményt is elérhet, ellenőrzött körülmények között.

2013. okt. 12. 23:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyászt kérdezz meg, ezek a kozmetikumok eltömítik a pórusaid többet ártasz, mint hasnálsz. Korrektort ha használsz figyelj arra, hogy valami antibakteriális legyen. Az arcodra pedig inkább használj minőségi, nem allergizáló termékeket, hidd el a bőröd meghálálja. Egy rossz arckrém, vagy nem megfelelő arctisztítás is lehet oka a pattanásoknak (nyilván életkorod miatt is most erre hajlamosabb a bőröd).
2013. okt. 13. 11:10
 13/15 anonim ***** válasza:

13 éves kamaszlány vagy.

Semmi gond nincsen azzal, hogy próbálgatod a szépségápolás termékeit. Egy halvány kis természetes smink sem fog megártani. Ennyi idősen nyilván az erős pacák a szemeden, vagy pirosító még nagyon ízléstelen.

De a mértékletes korrektor, alapozó, vagy porpúder, egy kis szempillaspirál, egy kis szájfény teljesen normális a te korodban.

DE, ha pattanásos vagy, meg amúgy se használj 100 forintos humbuk termékeket, csak jó minőségűeket.

2013. okt. 14. 13:01
 14/15 anonim ***** válasza:
korrektor bőben elég
2013. okt. 14. 15:17
 15/15 anonim válasza:
A JÓ kozmetikus NEM hülyeség! 3 tisztítással rendbe teszi a bőrt. Én is 13 vagyok és már túl vagyok az 1. tisztításon. Sokkal szebb lett! Igaz, hogy ő kozmetikus mester.
2013. okt. 19. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!