Szerintetek ez nagy "baj" lenne?
Figyelt kérdés
Holnap lesz egy évfolyam buliféle a 9-es osztályoknak. Lesz zene, tánc. Én egyiket se szeretem. A barátnőm mondja, hogy menjek, de én nem akarok mert tudom, hogy nincs értelme. Eddig is az ment mindig, hogy menjek, menjek mert mit fognak csinálni nélkülem. Mit mondjak elég jól elvoltak. egész este együtt táncoltak engem meg magamra hagytak, végig egyedül ücsörögtem. Nekem ehhez nincs kedvem. Utána meg hallgatni, hogy "milyen jó, hogy te is ott voltál, jól szórakoztál, ugye?", elég érdekesen hangzik mikor alig találkoztunk. Engem nem "zavar2, hogy szeret táncolni, táncoljon, de fogja fel, értse meg, hogy én nem szeretek. Pont ezért nem szeretem az ilyen bulikat. Legjobban azt utálom mikor elmondom neki, ő ennek ellenére erősködik, belemegyek és konkrétan le se sz@ar. Attól félek, hogy sok dologról fogok lemaradni az ami fontos lenne az osztály szempontjából, hogy majd nem érdeklem őket esetleg leírnak emiatt. Vagy teljesen oké és érthető, ha nem megyek?2013. okt. 10. 17:17
1/8 A kérdező kommentje:
hmm...
*Egész
*"zavar"
2013. okt. 10. 17:20
2/8 anonim válasza:
Mondd, hogy anyud nem enged, és meg vagy oldva, ha nem akarsz!:)
Egyébként sulis, vagy házi? Én szeretem a házibulikat, csak vigyázni kell, hogy nagyon minimálisat igyál! Én ált ilyenkor a cigisek táborában kint dumálok az emberekkel, jól érzem magam, jó a hangulat, és nem táncolunk, a zene is csak enyhén dübörög át a ház falain...:) De ha nem akarsz, nem erőszak, a Te döntésed!:) Nem írnak le, max majd sajnálnak, hogy húúú, milyen rossz neked, hogy nem engednek el...
3/8 anonim válasza:
Ilyenkor inni kell egy kicsit(na azért módjával)és mindjárt jobb lesz a buli.Én is mindig így csinálom.
4/8 A kérdező kommentje:
Sulis lesz, tanárok is, de csak egy-kettő. Azért páran fognak piát csempészni abban biztos vagyok. Én is jó tudnám érezni magam, ha csak beszélgetnénk, de eddigi tapasztalataim szerint ilyen nem lesz. Még meggondolom, de szerintem nem megyek el.
2013. okt. 10. 19:21
5/8 anonim válasza:
szerintem menj el,igazából én ezt nem erőltetném rád,de mivel kilencedikes vagy,és csak 2 hónapja jársz a suliba,sok dologról lemaradhatsz,akár meg is bélyegezné az osztályban elfoglalt helyed.+ hidd el,hogy ilyenkor összekovácsolódnak az emberek.
6/8 anonim válasza:
Ha új az osztály (idén indult), menj el. Viszont, ha 6 osztályosba jársz, nem szükséges.
Viszont, mi lenne ha utána megtanulnál táncolni? Társastánc nagyon élvezetes tud lenni egy szép lánnyal :)
7/8 anonim válasza:
szerintem meg teljesen felesleges hazudozni. A barátnőd. mondd meg neki. nem szereted és kész! Ettől függetlenül ti lehettek barátnők. Ha a barátnőd akkor megérti.
8/8 A kérdező kommentje:
Elmentem, de a barátnőm azt se vette észre, hogy ott vagyok szóval másokkal voltam. Többet viszont szerintem nem megyek mert itt tényleg nem érzem jól magam, ha nem szeretek táncolni. Köszi a válaszokat!
2013. okt. 11. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!