Pécsiek! Tudnátok nekem pár szót mondani a 4 fő gimnáziumról? (Leőwey, Babits, Nagy Lajos, Janus)
Amik érdekelnek:
Leőwey:
Hányas átlagtól vesznek fel kb.?
Hány pontos központival kb.?
Milyen az iskola?
Aki ajánlja miért,és aki nem az miért nem?
Babits:
Nagyon kemény az angol?
Hányas átlagtól vesznek fel?
Hány pontos központival?
Milyen az iskola?
Ajánlod? Miért?
Nem ajánlod? Miért?
Nagy Lajos:
Mennyire veszik komolyan a hitet?
Nehéz iskola?
Mi a véleményed róla?
Ajánlod?Miért? Nem ajánlod? Miért?
Janus:
Most voltam nyílt napon.
Itt csak a személyes tapasztalatok érdekelnének.
Köszönöm a válaszokat,előre is!!!
14L
Én Leőwey-s vagyok, most lettem 11.-es.
Az átlagom anno 4,8-4,9 körül volt, ha jól emlékszem (most 4,4-4,5 körüli), és a központi felvételimet 93 pontosra írtam meg, így simán felvettek. Akik idejöttek az általános iskolámból, nekik is 4,5 feletti átlaguk volt, és ha jól emlékszem, olyan 70-80 körül volt a központijuk.
Szerintem jó iskola, és jól oktatnak, bár attól is függ, kit kapsz tanárnak. Általános tantervű osztályoknál lehet választani, hogy bioszt, kémiát, matekot, angolt, vagy németet tanulsz emelt óraszámban. Én az angolt választottam, most van egy felsőfokú nyelvvizsgám, és idén ősszel érettségizek angolból.
Azért ajánlom, mert szerintem elég jó iskola, és a végzősök nagy százalékát fel is veszik egyetemre.
Az meglehet kedves utolsó,de 1 nem vagyok rá kíváncsi,2 nem ez volt a kérdés.
Szeretnék még válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!