Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ebből mi engedhető...

Szerintetek ebből mi engedhető meg egy 14 éves lány számára? (csak érdekel ki szerint mennyire szigorúak a szüleim)

Figyelt kérdés
Kezdjük a fiúkkal..most nem rég volt egy barátom akivel a aximum a csók volt.(meg egyszer velé aludtam de azt nem tudtak.semmi sem történt) meg egyszer elengedtek vele este tuzijatekozni akkor kb 11-re értem haza..közölték ha terhes leszek ki*asznak otthonról(nem tudom h komolyan megtennék-e) sminket egyáltalán nem engednek.koromlakkot csak nyáriszünetben.magasarkot se nagyon.annyi h van egy 5 centis telitalpum.majd ballagasomra engednek nagyobbat.a hajamat nem engedik h fessem. Mondjuk nem akarom csak egy szőke melirt.piercingből csak a fülembe a porcba+van mèg ezenkívül összesen 5 lyuk a fülemben.a küldök pct nem engedik csak ha 18 leszek.. Tetkot se de azt megértem.alkoholt nem nagyon írhatok de nem szólna anyám semmit ha az osztály kirándulásön ennek ha nem bukok le.cigi nuku..energia italt néha írhatok. BOCSI HA TUL HOSSZU LETT.

2013. okt. 8. 18:21
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
8.os vagyok.a telitalpum is csak ünnepségekre hordom..ha kapnék egy magassarkút azt is csak alkalmakra hordanam:)
2013. okt. 8. 18:38
 12/24 anonim ***** válasza:
78%

A körömlakkot simán megengedhetnék, nincs abban semmi rossz, én 13 évesen kezdtem, 8. osztályban is mindig ki volt festve, sosem szóltak érte. Nem ettől lesz p*csa valaki, én személy szerint rikító rózsaszín körmökkel is kitűnő lettem. :D

A smink szerintem minimálisan mehet, persze nem kell televakolni a fejed alapozóval, de egy szolid szempillaspirál, esetleg szemcerka belefér.

Magassarkú, hajfestés minimálisan szerintem belefér, a szőke melír például simán. Szerintem.

15/L

2013. okt. 8. 18:44
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

18 év alatt no tetkó, no piercing.

Fülbevaló oké, esetleg az extrémebb fajtából is.

Alkohol, cigi kilőve. 14 évesen? Mégis hogyan gondolod?

Barát lehet, de 16-17 év alatt csak formális, nem együtt alvós, szexes buli.

Smink szolid, körömlakk oké, méteres műkarmok kizárva.

magassarkú mértékkel, egyrészt egészségtelen, és a 15 centis sarok nem gyereknek való.

2013. okt. 8. 18:46
 14/24 anonim ***** válasza:
39%
Ne akarj túl korán felnőni. Sok tini azt hiszi, hogy ha a formaságokat követi, akkor felnőtt! Pedig nem! Ahhoz dolgozni is kéne, miután (!) tanultál, felelősséget vállalni, és hidd el, soha nem lesz olyan egyszerű az életed, míg most, mikor gondoskodnak rólad, kis Csillagvirág. Ezt most még nem érzed, de majd rá fogsz jönni!
2013. okt. 8. 18:52
 15/24 A kérdező kommentje:
köszi..
2013. okt. 8. 18:56
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
És ha érdekel, a 13 -és 14 kérdés gazdája én vagyok, egy 45 éves nő. Nagyjából lányom lehetnél, én ennyit engednék meg. Pedig még én is harcolok a szüleimmel, ez örök dolog :) És nagyaon elfogadó vagyok mindennel kapcsolatban, de a lányomat félteném annyira, hogy annyit engednék, amit írtam.
2013. okt. 8. 18:59
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleim sokkal szigorúbbak..Pedig 16 vagyok
2013. okt. 8. 19:06
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
teljesen normálisak a szüleid.
2013. okt. 8. 19:13
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Én a melírt és a körömlakkot (nem rikítót és műkörmöt nem) engedném, a magasabb talpú/sarkú cipő ellen sem lenne nagy kifogásom, csak igazából felesleges, ezek alkalomra valók inkább, mint pl. ahogy írod ballagásra. Iskolába minek magas sarkú cipő, nemigaz? :-)

A többi dolgokban (cigi, fiúk,stb.) teljesen egyetértek a szülőkkel.

32/N

2013. okt. 8. 19:28
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normálisak. Én is 14 vagyok. Nekem nem szabad alkoholt innom, ittam már pár kortyot néha, nincs belőle cirkusz, nem "bánják". Csak azt nem akarják, hogy rendszeres legyen és ezt tartsam normálisnak, pláne ne részegedjek le. Cigiznem természetesen nem szabad. Piercing, tetkó, hajfestés, szintén nem lehet. Nem is vágyom ilyesmire, szerintem meg lehet érteni a "kérésüket". Ha lenne egy fiú, akivel nagyon jóba lennék, nem tiltanák vagy ilyesmi (szerintem, még nem volt rá példa), de ilyen együtt alvás meg ilyesmi biztosan nem jöhetne szóba. Nyáron kint lehetek fél kilencig, barátnőhöz tulajdonképpen bármikor mehetek. ...Azt hiszem mindent leírtam. Szóval szerintem teljesíthető és normális elvárásaik, "szabályaik vannak a szüleidnek.
2013. okt. 8. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!