Mikor tanultok hétvégén?
Péntek délután, szombat délelőtt, szombat délután,vasárnap délelőtt,vagy vasárnap délután?
Nekem tegnap egész napi programom volt,így mára,vasárnap délelőttre jutott a tanulás,de egyébként szombat délelőtt szoktam megcsinálni,néha,ha nagyon pörgök,akkor megcsinálom péntek délután,hogy az egész hétvégém szabad legyen.
És ti?:)
Változó. Attól is függ, hogy a barátaimmal hogy tudunk találkozni. Ha pénteken mindenki ráér, péntek délután találkozunk, hazaérek mondjuk 7-re, vacsizok, és utána már csinálom az írásbelit, miközben mondjuk nézek valami filmet. Ez sokszor akár fél 11-ig is eltart, de én ilyenkor szeretem csinálni. Szombaton 9 előtt nem vagyok hajlandó felkelni, ebédig megcsinálom a maradék írásbelit, délután 2-től negyed 5-ig szertartásszerűen nézzük húgommal a HIMYM-t, addig pihi (vagy ilyenkor van megoldva a barátnőzés, ha pénteken nem tudtunk találkozni), utána kezdek neki a rövidebb szóbeliknek szintén estig. Vasárnapra általában nem sok marad, általában a dolgozatokra való készülés 2-3 tárgyból, azt elosztom egész napra.
Hétfőn nincs első órám, de ugyanúgy felkelek 5:30-kor így még van egy fél-háromnegyed órám átnézni ami fontosabb aznapra. :D
14/L
Ugyan úgy,ahogy az utolsó válaszoló írta.Megéri,mert egy erős gimiben félévkor két négyesem lett:rajz és info.:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!