Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikor tanultok hétvégén?

Mikor tanultok hétvégén?

Figyelt kérdés

Péntek délután, szombat délelőtt, szombat délután,vasárnap délelőtt,vagy vasárnap délután?

Nekem tegnap egész napi programom volt,így mára,vasárnap délelőttre jutott a tanulás,de egyébként szombat délelőtt szoktam megcsinálni,néha,ha nagyon pörgök,akkor megcsinálom péntek délután,hogy az egész hétvégém szabad legyen.

És ti?:)

2013. okt. 6. 11:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
hétfő reggel
2013. okt. 6. 16:51
 12/18 anonim ***** válasza:
94%

Változó. Attól is függ, hogy a barátaimmal hogy tudunk találkozni. Ha pénteken mindenki ráér, péntek délután találkozunk, hazaérek mondjuk 7-re, vacsizok, és utána már csinálom az írásbelit, miközben mondjuk nézek valami filmet. Ez sokszor akár fél 11-ig is eltart, de én ilyenkor szeretem csinálni. Szombaton 9 előtt nem vagyok hajlandó felkelni, ebédig megcsinálom a maradék írásbelit, délután 2-től negyed 5-ig szertartásszerűen nézzük húgommal a HIMYM-t, addig pihi (vagy ilyenkor van megoldva a barátnőzés, ha pénteken nem tudtunk találkozni), utána kezdek neki a rövidebb szóbeliknek szintén estig. Vasárnapra általában nem sok marad, általában a dolgozatokra való készülés 2-3 tárgyból, azt elosztom egész napra.

Hétfőn nincs első órám, de ugyanúgy felkelek 5:30-kor így még van egy fél-háromnegyed órám átnézni ami fontosabb aznapra. :D

14/L

2013. okt. 6. 17:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
vasárnap délelőtt.
2013. okt. 6. 18:26
 14/18 anonim ***** válasza:
93%
Hát nekem ez mindig máshogy ment. Általánosban mindig vasárnap délelőtt tanultam, aztán annyi elég is volt :D Gimiben eleinte vasárnap délután úgy estig, de érettségi előtt már úgy csináltam hogy egész hétvégén, mert hétköznap nem volt erőm tanulni, mindent megcsináltam akkor és kész, ez egész napokat tartott, de persze nem ültem non-stop a könyvek felett, délutántól estig kb, és közben azért mást is csináltam. Most egyetemista vagyok és szintén ezt a sémát követem, de most már azért hétköznap is kell (nem, nem csak a vizsgaidőszakban kell tanulni). Kb. ennyi, örülnék ha megint csak vasárnap délelőtt kéne és mindennel meglennék :)
2013. okt. 6. 20:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Szombat délután és vasárnap délután, ha volt elmaradva valami leckém. 16/L
2013. okt. 7. 18:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Vasárnap délelőtt meg délután, ha sokat kell tanulni, akkor szombat délelőtt is tanulok.
2013. okt. 7. 21:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Mostanában mindig. :D Szombat délelőtt is, meg vasárnap délelőtt is, de akkor az nem olyan, hogy "most leülök egy órára" , hanem keményen, 3 órákat szoktam tanulni (hétvégén, hétköznap másfelet-kettőt). De így legalább ötös vagyok.
2013. okt. 11. 20:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Ugyan úgy,ahogy az utolsó válaszoló írta.Megéri,mert egy erős gimiben félévkor két négyesem lett:rajz és info.:)

15/L

2014. jan. 27. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!