152 cm 15 évesnek nagyon kicsi?
Lány vagyok
Amúgy azért kérdeztem mert mindenki azt mondja hogy jaj milyen kis cuki vagy...és ez már kezd idegesíteni
hogy nem vesznek komolyan
Én 13 évesen 160 cm voltam. Most 26 vagyok, de még mindig ennyi.:)
Az is lehet amúgy, hogy már nem is fogsz nőni és ekkor maradsz. De akár még nőhetsz is.
Amúgy genetikai dolog. Ha van alacsony növésű a családban és te arra "ütöttél", akkor alacsony leszel.
És ez igen, alacsony, de amúgy meg tök mindegy. Változtatni úgysem tudsz rajta.
Nézd a jó oldalát, ha életed párja egy alacsonyabb pasi lesz, nyugodtan húzhatsz magassarkút mellette, akkor sem leszel magasabb nála.:)
16 éves koromig 150 fölé nem mentem aztán 17-18 évesen hirtelen megnyúltam és 170 lett belőle. :) 25 éves vagyok és nő én is.
Ne aggódj emiatt. Ha nem is nősz meg azzal sincs semmi gond. De ez általában úgy szokott lenni a magasak alacsonyak akarnak lenni az alacsonyak magasak. :) Még simán nőni fogsz szerintem. :)
Én is kb. annyi voltam ennyi idősen.
Aztán nőttem még kb. 2-3 centit, és úgy maradt.
De engem ez sosem zavart.
Én 13 évesen voltam 175cm, lány létemre :-D (azóta 186cm vagyok)
Ezt csak azért írtam, hogy lásd, mindenki más, mindenkinél más a normális :-)
én is annyi vagyok-és már nem is növök(36)
tudod-jóból keveset adnak...és hozzád jó egy alacsony-és egy magas pasi is.
A virágok lassabban nőnek, mint a gyökerek. ;)
Figyelj, vagy egy 14 éves fiú osztálytársam, akinél én a szintén 152-cm-s magasságommal (sorstárs :D) lazán egy fél fejjel magasabb vagyok......Ennek ellenére igen, nagyon alacsonyak vagyunk, de legalább nem vered be a fejed az ajtófélfába, a legfelső polchoz meg ott a szék. :D
(hónap végén leszek) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!