11/26 anonim válasza:
csodálkozol,hogy nem engedik meg az ősök? az a családotok 1,5-2 havi teljes kaja pénze!!! vegyél inkább egy jóminőségű adidast vagy kilimajarot, esetleg columbiát 20-30 ezerért (jelzem még ez is rengeteg pénz!!!) a maradékot meg tedd félre, vagy vegyél belőle egyéb ruhákat! okosan költsd el azt a pénzt. a szüleid nem viccből nem engedik meg. hülyeségre akarod költeni. egy kabát nem ér ennyit! most kell elkezdeni megtanulni a pénz okos felhasználását és megbecsülését!
12/26 anonim válasza:
Szerintem például egy szép irháért nem lenne sok, de egy sima kabátért igen.
13/26 anonim válasza:
Ha használt, annak én sem örülnék. De egyébként engedném. Mikor költse valaki felesleges dolgokra a pénzét, ha nem tiniként? Egyetemistaként, később családos emberként már nem biztos, hogy megteheti. Egy életben egyszer-kétszer belefér.
14/26 anonim válasza:
Hát, én sem engedném meg. Ha már diákmunkában dolgozol, annyi idős vagy, hogy a pénz értékét nem ártana tudnod felmérni. Oké, biztosan dizájnos, meg menő darab, de ezt is ugyanúgy lecserélnéd 3 év múlva (ha nem kevesebb), mint a 20 ezreset.
15/26 anonim válasza:
kvaaaaaaasok!!! inkább menj el a ZARA-ba ott hasonló stílus és mégis "csak" 30ezer max.. inkább vegyél még 3 csizmát stb. költsd el okosan!
16/26 anonim válasza:
Rengeteg és felesleges,abból egy téli ruhatárat vehetnél magadnak.
17/26 anonim válasza:
Azért a kabátért nem sok. Csak az a baj, amit elég sokan elfelejtenek, hogy ha minden pénzed ráköltöd egy olyan dologra, amit egyébként nem engedhetnél meg magadnak, az cikis. Mert a drága holmik azért "menők", mert azt hirdetik hogy gazdag vagy. De hát amikor meglátsz egy lepukkant csajt turis ruhákban egy Louis Vuitton táskában, hát a nevetőgörcs kap el. De ugyanez a helyzet ha valaki a 8 kerben lakik egy apró, lepukkant, dohos bérlakásban de megvette a használt mercit hitelre.
Szóval nagyon jók a drága és értékes holmik, de azokat tudni is kell hordani, különben csak nagyzolás. És ez esetben nem éred el vele a várt hatást.
18/26 anonim válasza:
Én nem vagyok (sajnos) egy spórolós típus, de hogy 60 ezerért soha az életben nem vennék kabátot, az biztos, nézhet ki akármilyen jól.
19/26 anonim válasza:
Nagyon jó minőségű öltönyt vettem újat, mellénnyel, két inggel, nyakkendővel 80.000-ért. (munkám miatt muszáj volt...) Egy kabátért, főleg egy használtért ez rengeteg pénz.
20/26 anonim válasza:
Hát én egy új kabátnál is meghútnám a határt 10-20 ezernél. Ezt a pénzt inkább költsd másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!