Adnál 7200 forintot egy kabátért?
Nem nem adnék az rengeteg pénz egy kis kabátért.
Próbáld meg baba bizományiban v. kinaiban. Az az igazság hogy nem tudja sem tönkretenni se elhordani. Több babát is kiszolgálnak. És nem kell márkás darab.
Ha nincs más választás, megvenném, mert kell.
De egyébként ha tehetném inkább körülnéznék még máshol is. Én a kínaitól sem idegenkedek, meg kell nézni, mennyivel "rosszabb" mint a másik.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Egyébként nagyon szép, minőségi kabát, de nem márkás. /Ez nem is lényeges./ Néztem kínaiban, ott láttam csillogó feketét! Hát, nem tetszett... Minek is varrnak olyat 86-os méretben...
Hétvégére már kellene, és utánajárni már nem tudunk.
Te mivel készülsz a télre? Kabát, overál vagy mindkettő?
Biztos hogy nem, mert 10 hónapos korra 1 Ft-ért vettem meleg overált... nagyobbat 650-ért.
Magamnak vennék, mert évekig hordok 1 kabátot, de babának pár hónapra? -kizárt.
Megtehetném hogy megvegyem, ki is néztem egyet, de aztán rájöttem, hogy 1 nem elég, mert leeszi magát a babakocsiban, leissza, lehet mosni, kint sáros lesz, mire leesik a hó már a te gyereked sem a babakocsiban fog ülni, motorozik elesik benne, kiszalad stb.
Teszveszen vettem 1 új nagyon szép kabátot 1300-ért, 1 hadználtat de sz is majdhogynem új 2500-ért, nagyon szépek, az egyik játszótérre a másik váltásnak és ünneplősnek, a kínaiban meg vettem egy kabátot nadrággal overál gyanánt, kucsit giccses, nem tetszik, de nagyon meleg, és ez a fő szempont, hogy ha a hóban latyakban játszik ne fázzon, nem fogom sajnàlni ha bele akad vslibe kuszakad, vagy nem jön ki belőle a folt!
első vagyok lány gyermeknek tavaly vettem bababiziből egy kabát overall kétrészes szettet a kabátja még jó.
no name 3000,- volt a kétrészes szett.
idén még kapott hozzá egy másik kiskabátot kinaiból 2500.- azzal ennyi.
átmeneti kabátja is van 1 db. most őszre.
overallt már nem veszek max ha leesik a hó kinaiból v. turiból. kicsinek is onnan vettem kb. mindent féláron. a kiegészitői " márkásak " azokat a C&A ból veszem- sapka, sál, kesztyü-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!