Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnál 7200 forintot egy kabátért?

Adnál 7200 forintot egy kabátért?

Figyelt kérdés
Kisfiam 14 hónapos, neki kellene. Kicsit drágállom, de ezen kívül helyben nem találtam másikat, ami jó lenne rá. A kínaiak nem tetszenek, és azok is 3-4000 forintok. Te megvennéd?
2010. okt. 27. 08:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én tegnap láttam a Tesco-ban nagyon jópofa, nem gagyi kabátot, és alig hittem a szememnek, hogy csak 2500 Ft!

De nem vettem meg, mert már vettünk kettőt (a biztonság kedvéért): egyet 4000-ért a Cora-ban, ez rendesen "elegáns". :-) A másik 3500 volt, Auchan-ból van, az sem csiricsáré (nekem az olyanok nem tetszenek, amin Micimackó, Verdák és ilyesmik vannak).

Szóval én a nagyáruházakra szavazok.

Vastag nadrágot viszont csak kínaiban tudtam venni, 2400-ért. Így overall-t már nem hiszem, hogy veszünk, ez elég lesz télre.

2010. okt. 27. 09:18
 12/22 anonim ***** válasza:

Megvenném, mert elvakultam mióta anya lettem. Magamnak szinte semmit nem veszek, de babámnak szinte mindent, amibe beleszeretek:)

Fél évvel ezelőtt azt mondtam volna, hogy drága...

2010. okt. 27. 09:23
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Szia!Én megvenném,sőt meg is szoktam venni.:)Van egy 7 éves kislányom és ő is ilyen cuccokba szokott járni.Pl. van egy kabátja ami 5000ft volt csizma 6500ft pulóver 3000ft és most veszünk majd neki téli kabátot vagy 10-15 ezerért.A 4 hónapos kislányomnak 5000ft vettem átmeneti overált mert muszály volt és ha csak ennyiért van normális,akkor megveszem.A nagy mikor kicsi volt 7000ft kapott puma cipót meg hasonlók.:)Szerintem vedd , meg ha megteheted.:)
2010. okt. 27. 09:24
 14/22 anonim ***** válasza:
9.18-as vagyok: a cipő azért más tészta, annál az árat sosem nézzük. De egy kabátnak nem kell annyi mindent tudnia. Ha normálisan néz ki, akkor engem az sem érdekel, hogy kínai.
2010. okt. 27. 09:29
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát ha megengedheted, akkor szerintem vedd meg, ha nem, akkor meg úgyse fogod. :) Én szívem szerint megvenném, de most nem állok úgy, tehát mégsem! Vaterát javasolom én is. Meg attól függ hol laksz, de vannak nagyon jó turik, tényleg.
2010. okt. 27. 09:31
 16/22 anonim ***** válasza:

nem, semmiképp nem venném meg.

ami télikabátot tavaly ősszel a másfél évesemnek vettem, tél végére már rövid volt, pedig direkt nagyobbat vettünk. Olyan hamar kinövi, hogy semmi értelme ennyi pénzt kiadni érte. Szerintem van egy csomó hely, ahol lehet szép és olcsó kabátokat venni. Én azt sem tudtam, melyiket válasszam, annyi tetszett. Szerintem nézz körül még egyszer.

2010. okt. 27. 09:59
 17/22 anonim ***** válasza:
Anyukám a múlt héten 5000 ft-ért vett nekünk egy overált ajándékba.Örültem neki,de kicsit nehezteltem is,nem kellett volna annyiért megvenni.Ha ideadja a pénzt,sokkal hasznosabban tudtam volna elkölteni,futotta volna overálra,sapkákra,stb.Nem adnék érte annyit.
2010. okt. 27. 10:07
 18/22 anonim ***** válasza:
Adnék érte ennyit, ha sok-sok pénzem lenne, és nem számítana, hogy mire költök. De mivel számít, én is használtan vettem már két télikabátot is. Egyik 1000, másik 800 Ft volt, mindkettő vastag, meleg, és újszerű volt. Itt a közeli bababoltban 3500 Ft a gyönyörű téli kétrészes overáll, tehát feleennyiért már két ruhát kapsz újonnan is.
2010. okt. 27. 11:48
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Én megvenném a helyedben. Én is megvettem a kislányomnak 13 ezerért (Nike). Ha megteheted nyugodtan vedd meg neki.

2010. okt. 27. 13:40
 20/22 anonim ***** válasza:
ha megteheted vedd meg, én is meg szoktam venni, de azért lehet venni H&M-ben olcsobban helyeseket, de lehet az nincs a közeledben. Én többynire a nextben vásárolok, de az is csak Pesten van, nagyon szeretem, mert jo minőség és jol is nez ki. Nem értem miért kell valakit leszólni, mert nem szorul rá, hogy turkálóból öltöztesse a gyerekét.
2010. okt. 27. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!