Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudnék vasárnapra meg...

Hogyan tudnék vasárnapra meg keresni 5000 forintot? Úgy volt, hogy a férjemmel el visszük az állatkertbe az 1 éves kisfiunkat, de nem jött a gyesem, családim. :- ( ( De nagyon szeretnénk el menni.

Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 22:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudsz esetleg kölcsön kérni valakitől? :(( Sajnálom.
2010. aug. 6. 23:04
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem,sajnos.Anyu sem tud nekünk adni.Mástól meg nem tudok kérni.

Pedig csak hétfőig kéne....Most lesz a fiam szülinapja és azért szeretnénk el vinni.

2010. aug. 6. 23:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Én azon a véleményen vagyok, hogy egy 1 éves gyereket egyáltalán nem tesz boldoggá az állatkert. Egyáltalán nem fogja őt érdekelni, ő azt sokkal, de sokkal többre fogja értékelni, ha egész napotokat vele töltitek, játszotok, mókáztok. Ha ennyire nincs pénzetek, akkor ne felesleges kiadásokra szórjátok.
2010. aug. 6. 23:30
 4/9 A kérdező kommentje:

Minden nap játszunk vele,éneklünk....

Minden nap játszó térre megyünk,minden héten játszóházba.

Csak ez döntötte most keresztbe a terveinket,hogy nem jött meg a pénzem!

2010. aug. 6. 23:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Eltoljátok egy héttel, addig nézz szèt teszveszen vaterán, szokott lenni féláron állatkerti belépő!
2010. aug. 6. 23:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi májusban éppen így jártunk. Május végén született a lányom, az első szülinapja volt és elterveztük, hogy elmegyünk az állatkertbe. Végül sajnos különböző kiadások miatt nemhogy állatkert nem lett belőle, de még csak ajándék sem. :( Természetesen hó elején pótoltuk az ajándékot, szerintem ő még olyan pici, hogy pár nap különbség nem fog neki feltűnni. Az már más kérdés, hogy a szülőknek rossz érzés. Tudom, mert nekem is borzasztó volt. Lesz még rá alkalom. Sajnos mi azóta se jutottunk ki az állatkertbe, pedig már augusztus van. :( Nem engedhetjük meg magunknak.
2010. aug. 6. 23:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Pesti vagy?Mert akkor miért nem mentek ki a Margit szigetre!?Ott is van állatkert,igaz csak egy picike és kevesebb állattal,de neki az is nagy élmény lenne,és az ingyenes... :)
2010. aug. 7. 00:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Úgy érted, TI szeretnétek elmenni? A babádnak mindegy, neki jó lesz ez a program jövő héten is!! Addig is menjetek el egy parkba, a játszótérre, bárhova, ami ingyen van.

Ez nem probléma.

2010. aug. 7. 07:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem a kérdésre válaszoltok!Az állatkertről nem kérte a véleményeteket.

Adj el vmit sürgősen a vaterán v a tesz-veszen.Csak ne állandósuljon ez a pénzkeresési mód,mert a végén nem marad semmi a lakásban:)

Ámbár már elég későn írok,remélem így vagy úgy,de holnap lesz családi programotok:)

2010. aug. 7. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!