Mit csináljak, ha bántanak azért, mert van pénzünk? Mi lenne a tuti módszer, hogy befejezzék?
A családomnak sok pénze van,ezt nem azért írom,hogy kérkedjek,de ez is hozzátartozik a történethez.A nagyszüleim is gazdagok (ketten külföldiek,apa is az),anya húga is,szóval tényleg nincs anyagi gondunk.
Nem tehetek arról,hogy ebbe a családba születtem és hogy nem kell könyörögnöm semmiért.Leginkább fiúkkal vagyok jóban,olyanokkal,akik népszerűek a lányok között is (értsd:nagyon helyesek),lehet,hogy ez is zavarja a lányokat,akik beszólnak.
Kívülről erősnek tűnök és senki nem látja rajtam,hogy zavar,de sokat sírok,ha egyedül vagyok és jó lenne,ha legalább anyának elmondhatnám ezt.De félek,hogy a hátam mögött beszél az igazgatóval (jóban vagyunk vele),amit nem szeretnék.
Már egyszer mondtam neki,akkor azt mondta,hogy irigyek,mert ők is tudják,hogy minden téren jobb vagyok náluk és ezzel a viselkedéssel próbálnak gyengíteni és ne foglalkozzak velük.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!