Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, ha bántanak...

Mit csináljak, ha bántanak azért, mert van pénzünk? Mi lenne a tuti módszer, hogy befejezzék?

Figyelt kérdés

A családomnak sok pénze van,ezt nem azért írom,hogy kérkedjek,de ez is hozzátartozik a történethez.A nagyszüleim is gazdagok (ketten külföldiek,apa is az),anya húga is,szóval tényleg nincs anyagi gondunk.

Nem tehetek arról,hogy ebbe a családba születtem és hogy nem kell könyörögnöm semmiért.Leginkább fiúkkal vagyok jóban,olyanokkal,akik népszerűek a lányok között is (értsd:nagyon helyesek),lehet,hogy ez is zavarja a lányokat,akik beszólnak.

Kívülről erősnek tűnök és senki nem látja rajtam,hogy zavar,de sokat sírok,ha egyedül vagyok és jó lenne,ha legalább anyának elmondhatnám ezt.De félek,hogy a hátam mögött beszél az igazgatóval (jóban vagyunk vele),amit nem szeretnék.

Már egyszer mondtam neki,akkor azt mondta,hogy irigyek,mert ők is tudják,hogy minden téren jobb vagyok náluk és ezzel a viselkedéssel próbálnak gyengíteni és ne foglalkozzak velük.

16/L

2013. szept. 26. 17:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy beképzeltnek hisznek, pont azért, mert nem szólsz hozzájuk, úgy gondolhatják, neked az derogál. Próbálj kicsit nyitni feléjük, ha megismernek, lehet nem lesznek ilyen undokok.
2013. szept. 26. 18:13
 12/13 anonim ***** válasza:
50%
nem lehet ezellen mit tenni. Én is így jártam, pedig én alig járok plázába, turiból és kínaiból öltözködöm. Ne érdekeljen. Foglalkozz a téged körülvevő pozitív dolgokkal.
2013. szept. 26. 18:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán honnan tudják hogy gazdagok vagytok? Az én gimimbe pl járt egy srác, akiről senki nem gondolta volna hogy hú de gazdag. Jóba lettünk, egyszer áthívott magukhoz és kiderült hogy több emeletes, medencés villájuk van a Rózsadombon és az egész család luxusautókkal furikázik. Annyi a lényeg, hogy nem kell hangoztatni hogy sok pénze van a családnak. Persze titkolni sem kell, de nagyon csúnya dolog ezzel felvágni. Ha nem vágtál fel vele, akkor viszont ne érdekeljen a véleményük. Nekem úgy tűnik hogy féltékenyek rád, de nem a családod vagyona miatt hanem azért mert jóban vagy a srácokkal akiket esetleg kinéztek maguknak, ezért megpróbálnak valamivel megsérteni. Ne vedd magadra, velem is volt már ilyen. Nekem úgy oldódott meg a probléma, hogy még inkább haverkodtam a srácokkal, a lányokkal meg nem foglalkoztam. Egy idő után taktikát váltottak mert belátták hogy ez sehova sem vezet, csak elriasztják a fiúkat a viselkedésükkel...ezért inkább elkezdtek velem barátkozni, ami az én szememben rájuk nézve elég szánalmasnak tűnt, nem akartam velük haverkodni, de megszűnt a konfliktus.
2013. okt. 1. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!