Ez csak szerintem nagyon nem normális?
Figyelt kérdés
A kiscsaj ( [link] ) 11(!!!) Éves és ahogy olvasgattam a valaszait... kiakadtam. Hova fajult ez a világ? Hol vannak ilyenkor a szulei?!2013. szept. 21. 21:22
11/21 A kérdező kommentje:
Ezzel így ahogy leírtad teljes mértékben egyetértek:D Valóban neveltetés kérdése.
2013. szept. 22. 16:52
12/21 anonim válasza:
Hát sajna ez a világ ilyen undorító..szerencse hogy vannak még normálisak mint te(meg persze én:p)
Amúgy csak neten nagy a szája a valóságban tuti meghúzza magát de én akkor is lenézem..
13/21 anonim válasza:
Előző vagyok:Dlemaradt a korom:p
14/l
14/21 anonim válasza:
Én őszintén, szólva nagyon sajnálom Őt.
15/21 anonim válasza:
Úristen, ilyenek komolyan léteznek? A 11 éves nem kamu? Nem akarom elhinni, hogy valaki ennyire buta és egoista legyen... Na "Fannyka" meg a másik fel, csak idősebb kiadásban...
16/21 A kérdező kommentje:
nem kamu ki is volt írva, hogy 11 éves
2013. szept. 28. 16:42
17/21 anonim válasza:
Nem a korára gondoltam, hogy kamu lenne, hanem a válaszaira. Azt nem akarom elhinni, hogy ilyen ember létezik (akárhány éves).
18/21 A kérdező kommentje:
En azt vettem le belole, hogy nagy intelligencia hianyban szenved:)
2013. szept. 29. 21:23
19/21 anonim válasza:
már bocsi de ez a kiscsaj egy nagy k**va...ráadásul nem egy szépségkirálynő
20/21 anonim válasza:
húú.
feltettem neki három kérdést. kíváncsi vagyok, ezt hogy cselezi ki a kislány.
szánalmas a gondolatmenete... és igen, ilyen emberek is léteznek... az interneten :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!