Mit tegyek? Nem bírom ezt a bebörtönözést de nem szeretnék bajt.
Szerintem elég nevetséges a büntetés azon része, hogy azért (is) kapod, mert szexeltél, és nem mondtad el.
Én mindig úgy voltam vele, hogy a szüleimnek nincsen köze a magánéletemhez. Védekeztem, nem linkeskedtem el, nem estem tizenévesen teherbe, tehát innentől ez MAGÁNÜGY.
Az, hogy most eszükbe jutott, hogy nevelni kellett volna beléd értékeket, hát...jobb későn, mint soha, bár nem tudom elérnek e ezzel valamit. Azon kívül, hogy megromolhat a kapcsolatod a barátoddal, szomorú leszel, depresszióba süllyedsz, és kinyírod magad.....vagy ha nem, akkor megutálod őket.
Piszok rosszak a módszereik, ez tény, de azt is meg kell értened, hogy kétségbe estek. Most kaptak észbe, hogy talán csúszol a lejtőn, és a következő majd a drog meg a pia lesz... (persze nem gondolom, hogy így lesz) csak szerintem ők gondolják ezt, abból hogy 13 évesen már a szexen járt az eszed.
Ezt ki kell bírni. Ha majd lesz önálló kereseted, és elköltözöl, akkor azt csinálsz amit akarsz, és senkinek nem lesz joga korlátozni. Amíg viszont otthon vagy, és eltartanak, addig köteles vagy betartani a szabályokat. Vagy ha lázadni fogsz, akkor úgy csináld, hogy ne tudjanak róla, ha pl szexelni akarsz a barátoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!