Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Nem bírom ezt a...

Mit tegyek? Nem bírom ezt a bebörtönözést de nem szeretnék bajt.

Figyelt kérdés
A szüleim megtudták, hogy 13 évesen két pasival is lefeküdtem. Tudom, várni kellett volna de nem az önuralmamról leszek híres úgy látszik... Egyikükkel most is járok, nemsokára fél éve. Ugye anyáék megtudták és rettenetesen kiakadtak, persze jogosan de úgy érzem, hogy elég durva szankciói lettek a dolognak. Engedékenyek voltak velem, most egyik pillanatról a másikra visszahúzták a pórázt, ami eléggé felsértette a nyakamat. Nem vagyok egy kocka de nincs se telefon se net, ez nem annyira nagy dolog, szülők kedvenc büntetőmódszere. A hajamat át kell festeni, szerencsére nem az eredeti színre, ez sem bánt annyira. Viszont az, hogy suli után jön értem nem bírom, a barátomhoz soha többé nem mehetek át és csak felügyelet alatt találkozhatunk. Könyörögtem, hogy csak őt ne akarják elválasztani tőlem. Nagyon szeretem. A szex sem egy olyan dolog volt köztünk, hogy jó érzés, hanem érzelmi, alapból nagyon érzelmes vagyok. El akartan menni de tudom h feljelentenék a barátomat én meg nem bírom ezt a börtönt. Mit tegyek?
2013. szept. 18. 21:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
pszichológus, kamasz telefonos lelki segély szolgálat. beszélj szakemberekkel akik biztos tudnak segíteni, tanácsot adni. az öngyilkosság nem megoldás semmire.
2013. szept. 20. 00:15
 12/16 anonim ***** válasza:
13%
Egyszerűen borzasztó buta voltál.Fogadd el,hogy ez van,hülye kis senkiházi prosti.
2013. szept. 20. 16:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj a kérdésemért ,de ha nincs interneted, állandóan otthon kell lenned, mégis hogy írtad ki a kérdést este fél 10-kor? :D
2013. szept. 22. 19:51
 14/16 A kérdező kommentje:
Egy ládában tartják a telóm és arról netezek klikk szolgáltatással amikor este felcsempészem a szobámba
2013. szept. 22. 21:44
 15/16 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem elég nevetséges a büntetés azon része, hogy azért (is) kapod, mert szexeltél, és nem mondtad el.

Én mindig úgy voltam vele, hogy a szüleimnek nincsen köze a magánéletemhez. Védekeztem, nem linkeskedtem el, nem estem tizenévesen teherbe, tehát innentől ez MAGÁNÜGY.

Az, hogy most eszükbe jutott, hogy nevelni kellett volna beléd értékeket, hát...jobb későn, mint soha, bár nem tudom elérnek e ezzel valamit. Azon kívül, hogy megromolhat a kapcsolatod a barátoddal, szomorú leszel, depresszióba süllyedsz, és kinyírod magad.....vagy ha nem, akkor megutálod őket.

Piszok rosszak a módszereik, ez tény, de azt is meg kell értened, hogy kétségbe estek. Most kaptak észbe, hogy talán csúszol a lejtőn, és a következő majd a drog meg a pia lesz... (persze nem gondolom, hogy így lesz) csak szerintem ők gondolják ezt, abból hogy 13 évesen már a szexen járt az eszed.

Ezt ki kell bírni. Ha majd lesz önálló kereseted, és elköltözöl, akkor azt csinálsz amit akarsz, és senkinek nem lesz joga korlátozni. Amíg viszont otthon vagy, és eltartanak, addig köteles vagy betartani a szabályokat. Vagy ha lázadni fogsz, akkor úgy csináld, hogy ne tudjanak róla, ha pl szexelni akarsz a barátoddal.

2013. szept. 27. 07:23
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem lázadásból teszem az ilyesmit. Most már lenyugodtam meg szedek vmi gyógyszert h ne idegeskedjek mert rettenetesen hevesen tudok reagálni a barátomban meg tudtommal van annyi h kibírja ezt (legalább is én ilyennek ismertem meg h kibírja az ilyesmit) mellesleg én nem vagyok nevelhető. Mindent a saját káromon szeretek megtapasztalni, és tudom, hogy nem vagyok okos emiatt. De nem zavar. Az egészben az zavar, hogy 100-ról 0-ra megyünk, még a barátnőm szülinapjára sem megyek el. Rettenetesen bosszant, amikor változtatni szeretne valaki valamit rajtam amikor tisztában van vele, hogy lehetetlen. Ennek is vége lesz, ott folytatom ahol abbahagytam. Na és az is bánt, hogy pont, mire élvezni kezdem az életemet ez történik. Zárkózott ember voltam és nyár végére sikerült kb kihozni belőlem önmagamat. Mert ha megnyílok az brutális, szakadnak rajtam az emberek. Persze van jó oldala is a dolognak, végre egy kihívás a kapcsolatomban, azokat szeretem. Na és persze ragaszkodóbb lettem bár így is betegesen az voltam.
2013. szept. 27. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!