Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Valaki segítene? Én már ezt...

Valaki segítene? Én már ezt nem bírom:S

Figyelt kérdés

Na szóval a nagyszüleimmel és anyukámmal élek, de állandóan csak piszkálnak! Kértem húsvétra egy kis nyúlat anyukám, és a nagypapám nem engedte, viszont a mamám igen..Oké, délutánig az volt hogy oké máma elmegyünk venni mert a szomszédba árulnak...És amikor felhoztam most délután.akkor a papám elkezdett velem kiabálni hogy te erőszakos hülye gyerek meg ilyeneket!! Persze tudom nem szabadott volna én mondtam neki hogy te vagy a hülye!! De már tényleg csak idegből..Már nem lehet kibírni őket..Nem tudom miért neheztelnek rám a tanulásommal semmi gond..magatartásommal sincs különösebb...Nem vesznek nekem semmit, így kaját meg csokit az igen ...Mert ugye kaja..Én már nem is várom a húsvétot mert nagyon szar lesz..3-an leszünk otthon anyukám dolgozik..kapok pár csokit és kész..jó nem az ajándékról van szó..arról hogy valamiért nem tudom miért folyton csak piszkálnak..anyukám este direkt kitalál valami okot hogy büntethessen másnap.. Amire legjobban vágyok ugye egy kis nyúlra, nem vették meg!! Azért mert visszaszóltam nekik...de ez csak indok mert mindenbe belekötnek..na szóval ez csak kis része amit meséltem ez megy mindennap..

-Mivel tudnám elérni hogy vegyenek nekem nyúlat, és ne nehezteljenek rám...én nem szoktam velük kiabálni de ők igen...Kérlek segítsetek egy kétségbeesett kamasz lány!!:SS

2013. márc. 29. 13:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Akár hiszed, akár nem, de a legtöbb kamasz ugyanúgy átéli ezt, mint te. A szüleim így, a szüleim úgy... mindig csak a veszekedés. Nyulat meg lehet, hogy azért nem akarnak venni, mert nem érzik azt, hogy felelősen tudnád gondozni és rájuk maradna minden vele kapcsolatos intézni való. Én sem vennék csak azért mert a gyerek azt akar!
2013. márc. 29. 13:23
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ma kis nyulat akarsz holnap meg már mást.Szerintem addig örülj, amíg ez a legnagyobb problémád:)
2013. márc. 29. 13:29
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért csak húsvétkor kell a nyúl?
2013. márc. 29. 13:30
 4/17 A kérdező kommentje:
1.válaszóló: Köszönöm a kommenteted!!! Már volt nyulam 2db gondoztam őket stb..!:)) 2 kommentelő:Nagyon szeretném, és nem mást..hát van nagyobb problémáim az igaz! 3:------
2013. márc. 29. 13:43
 5/17 anonim ***** válasza:

Most ez komoly??Minek neked kis nyúl??

Úristen!!Tényleg ez legnagyobb problémád?

Inkább nőlj fel!!Szerintem a családod is ezt várja!!

2013. márc. 29. 13:43
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2013. márc. 29. 13:48
 7/17 A kérdező kommentje:
Nőjjek fel?? Még csak 12 vagyok..
2013. márc. 29. 13:50
 8/17 anonim ***** válasza:
12 évesen,akkor meg inkább tessék játszani,és nem ide írosgatni!!
2013. márc. 29. 13:52
 9/17 anonim ***** válasza:
Ne dramatizáld ennyire túl. Én is sok mindent akarok,mint mindenki más. Biztos vagyok benne,hogy nem azért nem kapsz nyuszit,mert kiakarnak veled cseszni. Legalább úgy adtad ezt itt most elő,mintha otthon bántalmaznának téged.
2013. márc. 29. 14:21
 10/17 A kérdező kommentje:
Figyelj...akik ide írnak 12évesen azok nem számítanak?? Miért nem a problémámra adtok megoldást? aki segít/segített nagyon szépen köszönöm!!
2013. márc. 29. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!