Valaki segítene? Én már ezt nem bírom:S
Na szóval a nagyszüleimmel és anyukámmal élek, de állandóan csak piszkálnak! Kértem húsvétra egy kis nyúlat anyukám, és a nagypapám nem engedte, viszont a mamám igen..Oké, délutánig az volt hogy oké máma elmegyünk venni mert a szomszédba árulnak...És amikor felhoztam most délután.akkor a papám elkezdett velem kiabálni hogy te erőszakos hülye gyerek meg ilyeneket!! Persze tudom nem szabadott volna én mondtam neki hogy te vagy a hülye!! De már tényleg csak idegből..Már nem lehet kibírni őket..Nem tudom miért neheztelnek rám a tanulásommal semmi gond..magatartásommal sincs különösebb...Nem vesznek nekem semmit, így kaját meg csokit az igen ...Mert ugye kaja..Én már nem is várom a húsvétot mert nagyon szar lesz..3-an leszünk otthon anyukám dolgozik..kapok pár csokit és kész..jó nem az ajándékról van szó..arról hogy valamiért nem tudom miért folyton csak piszkálnak..anyukám este direkt kitalál valami okot hogy büntethessen másnap.. Amire legjobban vágyok ugye egy kis nyúlra, nem vették meg!! Azért mert visszaszóltam nekik...de ez csak indok mert mindenbe belekötnek..na szóval ez csak kis része amit meséltem ez megy mindennap..
-Mivel tudnám elérni hogy vegyenek nekem nyúlat, és ne nehezteljenek rám...én nem szoktam velük kiabálni de ők igen...Kérlek segítsetek egy kétségbeesett kamasz lány!!:SS
Most ez komoly??Minek neked kis nyúl??
Úristen!!Tényleg ez legnagyobb problémád?
Inkább nőlj fel!!Szerintem a családod is ezt várja!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!