Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Valaki segítene? Én már ezt...

Valaki segítene? Én már ezt nem bírom:S

Figyelt kérdés

Na szóval a nagyszüleimmel és anyukámmal élek, de állandóan csak piszkálnak! Kértem húsvétra egy kis nyúlat anyukám, és a nagypapám nem engedte, viszont a mamám igen..Oké, délutánig az volt hogy oké máma elmegyünk venni mert a szomszédba árulnak...És amikor felhoztam most délután.akkor a papám elkezdett velem kiabálni hogy te erőszakos hülye gyerek meg ilyeneket!! Persze tudom nem szabadott volna én mondtam neki hogy te vagy a hülye!! De már tényleg csak idegből..Már nem lehet kibírni őket..Nem tudom miért neheztelnek rám a tanulásommal semmi gond..magatartásommal sincs különösebb...Nem vesznek nekem semmit, így kaját meg csokit az igen ...Mert ugye kaja..Én már nem is várom a húsvétot mert nagyon szar lesz..3-an leszünk otthon anyukám dolgozik..kapok pár csokit és kész..jó nem az ajándékról van szó..arról hogy valamiért nem tudom miért folyton csak piszkálnak..anyukám este direkt kitalál valami okot hogy büntethessen másnap.. Amire legjobban vágyok ugye egy kis nyúlra, nem vették meg!! Azért mert visszaszóltam nekik...de ez csak indok mert mindenbe belekötnek..na szóval ez csak kis része amit meséltem ez megy mindennap..

-Mivel tudnám elérni hogy vegyenek nekem nyúlat, és ne nehezteljenek rám...én nem szoktam velük kiabálni de ők igen...Kérlek segítsetek egy kétségbeesett kamasz lány!!:SS

2013. márc. 29. 13:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Jaj,gyerek vagy még nagyon:)

Most léptél be a kamaszkorba, ilyenkor nagyon gyakori a családdal a konfliktus. A gyerek lázad,mert őt senki nem érti meg, a szülő pedig nem érti hogy mi van a gyerekével..valahogy így:D Szerintem hagyd ezt a kis nyúl dolgot,nem hiszem hogy olyan nagy szükséged van rá..Persze édi, meg minden,de hamar megfogod unni aztán meg már csak a terhedre lesz. Ezen nem éri meg ennyire problémázni.

2013. márc. 29. 14:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért,mert az hogy nem kapsz meg egy nyuszit,az nem probléma!!!A probléma drágám,nem itt kezdődik!!!!!
2013. márc. 29. 14:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Figyeljetek, én 30 vagyok. Persze nekem ez nem akkora gond mármint a nyuszi,de szegény kislány otthon is ezt kapja. A felnőttek felnőtt gondokkal küzdenek, de aki szereti a gyerekét igyekszik megérteni az ő problémàjàt, figyelembe veszi az érzéseit.

Szerintem várj pár napot, majd kérj bocsànatot egy nyugodt szituban a lehülyézés miatt és mondd el hogy érted hogy nekik felnőtteknek màs gondjaik vannak, de nagyon szeretnél egy nyuszit. Ha nem engedik kérdezd meg miért és hogy van e esély hogy máskor megkapd.

Fel a fejjel!

2013. márc. 29. 15:19
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
pasizzál be és akkor majd tőle fogsz kapni nyulat. az én pasim is venni fog nekem nyulat, azt mondta húsvétkor :D anyudékkal meg ne foglalkozzál mert feleslegesen idegesíted magadat.
2013. márc. 29. 16:23
 15/17 anonim ***** válasza:
95%
Jólvan utolsó, sok eszed van...
2013. márc. 29. 17:27
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!!Nem bántalmaznak..nem vernek...csak semmi nem jó amit csinálok..szeretnek és aggódnak azt mondják!!
2013. márc. 29. 17:55
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Tudom,hogy ez most nem nyugtat,de ezen szinte MINDENKI átmegy:) majd elfog múlni ez az érzés
2013. márc. 29. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!