Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tudnatok tanácsot adni? 15/L

Tudnatok tanácsot adni? 15/L

Figyelt kérdés

Most kerültem új suliba és van egy lány akivel kezdek jól kijönni, baratkozunk..

Már megbizom benne..

A lényeg az hogy közelebb akarok hozzá kerülni, többet beszélgetni meg ilyenek ..

Csak még nincs közös temank sem és nem tudom hogy miről beszéljek vele..

Meg úgy szerintetek hülyeség lenne ha azt kérném tőle hogy olelessel koszonyjuk egymásnak??

2013. szept. 17. 18:13
 1/5 anonim válasza:
100%

Igen. Hülyeség lenne. Az ölelés kialakul magától, ne siettess semmit :)

Csináljatok közös programokat! Olyanokat is, ahol csak ketten vagytok, és olyanokat is, ahol többen. Így tudjátok jól megismerni egymást.

Alig két hete van suli. Ne várd el tőle, hogy egyből legjobb barátnők legyetek..

2013. szept. 17. 18:20
 2/5 anonim ***** válasza:
67%

Íííííj, nem kéne már egyből megbízni benne... kicsit naiv vagy a leírtak alapján, 2 hete ismeritek egymást! Ne várd el, hogy egyből "öribarik" legyetek. Jól mondja az előző válaszoló: Szervezzetek közös programokat, menjetek vásárolni, moziba, üljetek be egy kávézóba, menjetek sétálni, hívd át hozzátok, beszélgessetek sokat.

Szerintem se kérd az ölelést, majd kialakul magától.

13/L

2013. szept. 17. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:
40%
Első kettő jól mondja. ég azt is lehetne ,hogy esetleg áthívod magatokhoz. beszélgettek ,hogy jobban megismerjétek egymást.! Ezt az ölelést meg felejtsd el , majd később.
2013. szept. 17. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is magától jött az öleléses-köszönés. Figyeld meg mik a szokásai, miket szeret. Kérdezz rá, milyen zenét szeret ... Ha van közös bandátok, akkor indulhat is a kibeszélése ... Zene csere, stbstb ... Esetleg közös film, könyv, ismerős, stbstb ... Hobbi, sport, ... Az ilyeneket jól kibeszélitek, utána már tudni fogjátok, mit szeret a másik, és hogy onnan merről indulj tovább a beszélgetésben. Idővel kialakul, és kibővülnek a témák.
2013. szept. 17. 22:03
 5/5 anonim válasza:
Több idő kell ahhoz, hogy egy ilyen bizalmasabb dolog kialakuljon. teljes mértékben igaza van az előttem szólóaknak.
2015. jún. 9. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!