Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Váci és környékbeli kismamák,...

Váci és környékbeli kismamák, tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Szeptembertől több nőgyógyász elmegy a váci kórházból.Én decemberre vagyok kiírva,Szaniszló volt a dokim.Kit javasolnátok helyette?
2013. aug. 8. 13:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Húha, ez engem is érdekelne, ugyanis októberben elvileg a Szaniszlóval szülök! :O Akkor mi is a helyzet?
2013. aug. 8. 14:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor neked még inkább fogaskérdés.Nekem 2 hete szólt a doki aszisztense,h.nem lesz szeptembertől a doktor úr.Dubecz és Burg Anita is elmennek Esztergomba.
2013. aug. 8. 14:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Holnap megyek hozzá a havi vizsgálatra, remélem szól. Vagy ha nem, akkor muszáj leszek rákérdezni :/
2013. aug. 8. 14:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Majd megìrnád holnap,hogy mi volt a dokinál?
2013. aug. 8. 14:29
 5/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nem tudjátok, Bényi doki marad e?

2013. aug. 8. 15:02
 6/10 anonim válasza:
Hát ez elég nagy baj...!
2013. aug. 8. 15:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Holnap megyek dokihoz,a Bényihez kaptam időpontot.Kiderítem,ő marad -e.
2013. aug. 8. 16:33
 8/10 A kérdező kommentje:
Bényi marad szeptembertől is,de én tuti nem hozzá fogok járni. Nagyon fura volt,még a monitort se fordította felém. Sztk-s keretekben nem is lehet nála szülni,csak magánban,vagy ügyeleten.
2013. aug. 9. 11:44
 9/10 anonim válasza:

Én is beleesem a három augusztus végén elmenő orvosba. Szeptembere várom a babát, most orvost váltok, én ragaszkodom a fogadott orvoshoz.

Szülésznőmtől úgy tudom - már túl vagyunk az 1. szülésen, nagyon bevált - jelen helyzetben lehetőség van csak szülésznőt is választani, ezt eddig nem lehetett.

Ha nem választasz orvost, számíts rá, hogy az ügyeleten rezidensek lesznek akik az idősebb orvosok felügyelete mellett dolgozhatnak.

2013. aug. 13. 14:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én is december 28. ra vagyok kiírva és a Szaniszlóhoz jártam. Nekem többen a Géczi Marikát ajánlották. Majd legközelebb hozzá megyek.
2013. aug. 15. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!