Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek merjek egyedül...

Szerintetek merjek egyedül hagyni éjszakára egy 12 éves gyereket?

Figyelt kérdés
Családiházban élünk, jo környéken és csak hajnal 2-5-ig lenne egyedül. Biztosan nem ébredne fel es tud magára vigyázni csak attol félek ha esetleg vki bemenne a házba...:(
2013. szept. 16. 22:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én nagyon sokat voltam egyedül, sőt, a legtöbbet egyedül voltam otthon, mert a nagyszüleim sajnos sokat betegeskedtek, volt, hogy nem is láttam a szüleimet egész nap.De amúgy is iskolaidőben ők mentek dolgozni fél hétkor én meg keltem hétkor, én hazajöttem átlagosan délbe, ők ötkor.

Én annyival jobb helyzetben voltam, hogy tudtam mit kell esetleg olyankor csinálni, ha valaki bejön, de ennyi idősen már hívtam rendőrt is, mert bementek a szomszéd házba.:)

2013. szept. 17. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!