Miért csinálhatták ezt általános iskolában jópáran?
Alapvetően nem voltam akkor se (meg most se) társasági ember, alig volt kivel beszélgetnem. De aztán felsőben volt mégis 1-2 ember, akikkel sikerült haverkodnom, viszont akkor jöttek az ő osztálytársai közül a fiúk, és folyton cseszegettek, homokosnak mondtak, miután gyakran láttak a két haverommal.
Miért csinálhatták ezt, miért kellett volna melegnek lennem attól, hogy elég sokat beszélgettem két haverommal? Mások is szinte minden nap beszélnek az iskolatársaik közül sokakkal, mitől szállhattak rám ennyire?
Már pár éve volt, csak eszembe jutott és nem értem az okát.
Szegények, nagyon unalmas életük lehet...:)
Ne is foglalkozz az ilyenekkel, nem érdemes.
Most ez a divat. Mikor én voltam általános iskolás akkor még az volt a divat, hogy valakit a heteroszexxel cukkolnak. Hogy fúúú bäszni mentek, bäszni mentek! Vagy sűrített tejet nyomtak egymás táskájába, vagy sűrített tejes kotont raktak bele.
Gondolom manapság ez már nem olyan extra, a homokos dolog meg igen. A lényeg az, hogy minél kellemetlenebb helyzetbe hozzák az áldozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!