Barátnőm nemtúl engedékeny a lányával?
Jézus, hétköznap bulizik, barátjánál alszik. A felháborodás érthető már ha egy 13 évesről van szó, de kérem az a lány egy felnőtt nő és azt csinál amit akar.
Az egyetemen meg még csak nem is biztos hogy minden nap van órája, sőt ha van is még ha tajtrészegre issza magát akkor is sok esetben van ideje kijózanodni.
Züllött kollégium meg nincs, vagy te úgy képzeled el a dolgokat mint az amcsi filmekben, hogy este hattól reggel hatig a folyosókon őrjöngenek utána meg bedőlnek az ágyba.
El kell szomorítsalak, de nem így van. Az is ritka,hogy a konyhában összefutsz valakivel, mert mindenki órákon van, alszik vagy épp csinálja a dolgát legyen az akármicsoda.
20 éves lány vagyok, kollégista. egyáltalán nem züllött a hely, nagyon jól felszerelt, vannak szabályok, éjfél után nincs hangoskodás, van tanuló is, minden rendben. mi is járunk bulizni, persze iszunk is olyankor, de szerintem ez belefér. ha minden este csatakrészeg akkor az már gáz, de ha pl heti egyszer elmegy jókedvűen az nem baj szerintem. anyáék nekem is adnak pénzt, hogy meg tudjam venni, amit kell, mivel keresetem nincs.
ja és a kolira visszatérve. mivel gondolom nem ugyanabban a városban van a suli és a barátnőd otthona, hova kéne mennie a lánynak? minden nap utazzon órákat? vagy albérlet? inni ott is lehet. bulizni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!